• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.12.2020

12:01

DOŠAO KRAJ BAHATOM PARKIRANJU! VESIĆ: Na Trgu Nikole Pašića betonske prepreke teške više tona

Beograd

DOŠAO KRAJ BAHATOM PARKIRANJU! VESIĆ: Na Trgu Nikole Pašića betonske prepreke teške više tona

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, ogorčen je na bahate vozače koji nepropisno parkiraju na pešačkoj zoni

- Ne znam ima li veće bahatosti od nepropisnog parkiranja na Trgu Nikole Pašića koji je pešačka zona? Nikada neću moći da razumem ljude kojima padne na pamet da parkiraju automobil na pešačkom trgu. A samo par stotina metara dalje nalazi se javna garaža.

Postavljali smo mehaničke stubiće i verovali ili ne, tokom noći bili su uništavani. Da bi Bezistan tokom noći i Trg Nikole Pašića tokom dana bili parkiralište.

Foto: Goran Vesić

Kraj nepropisnom parkiranju

Zato sam naložio da se jutros postave betonske prepreke teške više tona. Na Trgu Nikole Pašića nema mesta za bahate vozače. Tako će biti dok ne počne rekonstrukcija Trga Nikole Pašića i Bezistana kada će ovaj problem biti rešen.

Pozdrav od Vesića za bahate vozače koji maltretiraju građane. Kao i sa Okom sokolovim, ne sumnjam da će se naći neki politički idiot da me i zbog ovoga što ne dam bahatima da se parkiraju kako hoće tuži sudu. Ali ja nikada ne odustajem. U Beogradu će se znati red i bahati neće maltretirati obične građane - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set