• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

08.05.2024

12:45

Šokantna kvota na Đokovića u Rimu! Ovo nismo skoro videli

EPA

Tenis

Šokantna kvota na Đokovića u Rimu! Ovo nismo skoro videli

Podeli vest

Novak Đoković, prvi teniser sveta, apsolutni je favorit za osvajanje trofeja na mastersu u Rimu, smatraju kladionice.

Srpski teniser je šest puta podizao pehar u Rimu, čak 12  puta igrao u finalu takmičenja u "večnom gradu", a poslednji put je slavio trijumf  2022. godine. Takmičenje u Rimu je Novaku zagrevanje za Rolan Garos, ali ako bude imao šansu neće propustili priliku da se domogne 41. mastersa i karijeri. U prilog mu ide i to što zbog povreda neće igrati Janik Siner i Karlos Alkaraz.

Svetske kladionice Novaku daju najviše šanse za osvajanje pehara, pa je tako kvota na njega tri. Mada, to se i ne viđa tako često, posebno na turnirima iz serije 1.000, obično je kvota na Srbina mnogo manja. Verovatno su bukmejkeri obazrivi jer naš teniser nije igrao od Monte Karla, pitanje je u kakvoj je formi, posebno što ga posle Rima čeka ono što je njemu najvažnije - Rolan Garos.

 

Foto: EPA Images

Stefanos Cicipas

 

Interesantno je da bukmejkeri potom na pobedničkom postolju vide Stefanosa Cicipasa, koji je nedavno pobedio u Monte Karlu, a kvota na njega je 12, kao i na Aleksandra Zvereva. Iza njih sledi Kasper Rud sa kvotom 13, zatim branilac trofeja Danil Medvedev na koga je kvota 15, koliko je i na Rafaela Nadala. Andrej Rubljov je pre nekoliko dana osvojio titulu u Madridu, ali je na  Rusa kvota čak 17.

Đoković je slobodan u prvom kolu Rima, dok će se u drugoj rundi sastati sa pobednikom iz duela Rusa Romana Safijulina i Francuza Mutea.

Pored Novaka Đokovića, u glavnom gradu Italije igraće Miomir Kecmanović, Hamad Međedović i Dušan Lajović. Kecmanović će već danas na teren i to protiv Brendona Nakašime, a taj meč na programu je od 15.30. Međedović će prvom kolu igrati protiv Alekseja Popirina, dok će Lajović na startu odmeriti snage protiv domaćeg tenisera Lorenca Sonega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12