• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2024

23:10

E, ovo ni Đoković nema! On uskoro postaje najplaćeniji teniser sveta!

Tanjug

Tenis

E, ovo ni Đoković nema! On uskoro postaje najplaćeniji teniser sveta!

Podeli vest

Novak Đoković je senzacionalno ispao sa Mastersa u Indijan Velsu. Na ATP listi je i dalje prvi, ali...zadrži prvo mesto na ATP listi, ali će zato na listi najplaćenijih tenisera, kada se radi o ugovorima o sportskoj opremi, izgleda uskoro - da padne.

Teško da će uspeti da zadrži prvo mesto na listi najplaćenijih tenisera, kada se radi o ugovorima o sportskoj opremi...

Podsetimo, nakon što je Novak Đoković pobedio Aleksandra Vukića, njegov naredni rival bio je Italijan Luka Nardi. I, baš on, 123. teniser sveta, pobedio je najboljeg na svetu.

Nole je tako ispao iz trke za tron u "pustinji", a u trci najplaćenijih "smeši" mu se pad na treće mesto.

Naime, ako se obistine predviđanja, Karlos Alkaraz će uskoro postati najplaćeniji teniser sveta. 

Prema informacijama iz tima španske zvezde, koje su se proširile teniskim kuloarima:

Foto: Tanjug/AP

 

"Alkaraz bi tokom ove godine trebalo da dogovori prduženje ugovora s gigantom u izradi sportske opreme i to verovatno na razdoblje od 10 godina, a sa mnogo boljim uslovima nego što ih ima sada", pišu Sportske novosti.

Sadašnji ugovor je potpisan 2019. godine, dok Alkaraz još nije bio ni među 500 najboljih tenisera svita i dok su samo teniski magovi znali o kakvom se talentovanom klincu radi.

Ni on, ni njegov menadžer Albert Molina, nisu mogli ni da slute da će za pet godina otvoriti pregovore o multimilionskom produženju, no španski portal "Punto de brejk"  ("Brejk poen") saznaje da je već pripremljen nacrt novog ugovora u kompaniji koja se bavi  sportskom opremom, a koja već sponzoriša "Karlitosa" i žele da se osiguraju da im neki drugi proizvođač sportske opreme ne preotme novu zvezdu "belog sporta".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija