• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2024

11:30

Prekinuto finale Australijan opena! Zastava Palestine izazvala haos (FOTO GALERIJA/VIDEO)

Reuters

Tenis

Prekinuto finale Australijan opena! Zastava Palestine izazvala haos (FOTO GALERIJA/VIDEO)

Podeli vest

Beloruska teniserka Arina Sabalenka osvojila je Australijan open pobedom u finalu nad Ćinven Ženg, ali je meč obeležio i jedan incident.

Sabalenka je vodila u setovima i sigurno koračala ka odbrani trofeja. Ženg se spremala da servira, a onda se oglasilo demonstrant i prekinuo meč.

Vikao je "Oslobodite Palestinu" i razvio zastavu, a pripadnici obezbeđenja ekspresno su ga izbacili sa "Rod Lejver arene".

 

 

Meč je bio prekinut samo nešto duže od minut, ali je nestrpljiva publika ipak negodovala i zviždala demonstrantu, dok su mu se neki i podsmevali.

Foto: EPA

Meč su uspešno privele kraju: Ženg i Sabalenka

 

Ženg je onda pristupila servisu, ali nije mogla mnogo toga da uradi, jer je druga teniserka sveta opravdala ulogu favorita i odbranila trofej u Melburnu.

To su joj za sada jedine titule sa grend slemova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija