• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2024

10:15

Alkaraz preti pred Australijan open: Hoću finale sa Novakom!

EPA-EFE/STR

Tenis

Alkaraz preti pred Australijan open: Hoću finale sa Novakom!

Podeli vest

Svestan je drugi reket sveta šta ga čeka u Melburnu.

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) poručio je da će sve učiniti kako bi se na predstojećem Australijan openu plasirao u finale, a očekuje da ga u tom meču sačeka najbolji teniser planete Novak Đoković (36)!

Alkaraz je održao konferenciju za medije povodom početka prvog grend slema u sezoni, na kojoj je govorio o planovima i ciljevima u Melburnu, a dotakao se i Noleta, koji na ovom turniru nema poraz još od 2018. godine.

Foto: Reuters

 

 

Novinari su Karlitosa već na samom početku obraćanja upitali da li mu je posebna motivacija to što Novak Đoković dugo nema poraz na Australijan openu.

- Bez ikakve sumnje biće mi dodatni motiv ta činjenica. Uvek mi je želja da igram protiv najboljih, da vidim na kom sa nivo. Igrati protiv njega (Novaka, prim.aut.) na turniru na kom je gotovo nepobeđen, veliki je motiv i test. Nadam se da ćemo igrati u finalu. On ima fantastičnu statistiku ovde - poručuje Alkaraz.

Drugi teniser sveta nije imao pripreme za Australijan open, ali uprkos tome poručuje da je spreman za start turnira.

- Protekla sezona kasno se završila. Bio sam na odmoru, a u dogovoru sa timom odlučili smo da ne radimo pripreme. Bilo je potrebno četiri ili pet nedelja, a mi nismo imali vremena. Došao sam direktno u Australiju i mislim da sam spreman - kaže Alkaraz.

Novak Đoković sutra startuje na Australijan openu protiv Hrvata Dina Prižmića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Rusi došli na 20 km od Harkova!
Planeta

Hitno! Rusi došli na 20 km od Harkova!

Ruska vojska napala je selo Glubokoe u Harkovskoj oblasti, na manje od 23 kilometra od severnog predgrađa Harkova., a rusko ministarstvo odbrane objavilo je spisak naselja koje je u ovoj oblasti za kratk ovreme zauzela grupa Sever.

11.05.2024

12:09

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija