• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2023

11:51

Nole, neka si im rekao da od*ebu! Đoković ušao u eru zlikovca

Tanjug/AP

Tenis

Nole, neka si im rekao da od*ebu! Đoković ušao u eru zlikovca

Podeli vest

Novak Đoković više ne toleriše bezobrazluk navijača, zna da uzvrati istom merom, što je oduševilo Andreu Petković.

Nekadašnja nemačka teniserka srpskog porekla Andrea Petković ima zanimljv stav što se tiče odnosa našeg tenisera preba publici. 

Ranije se neš teniser trudio da ignoiriše bezobrazluk i provokacije sa tribine, ali je obrnuo ploču. Sad zna da "dodaje ulje na vatru", da im pošalje poljupce, pokaže im da mogu samo da plaču, jer će on svakako da pobedi, govori im da želi da ih čuje, a nedavno je čak i dirigovao dok su mu zviždali. Andrei se dopada novi, ljuti Novak koji više nikome ne ćuti

- Sviđa mi se ova nova era Đokovića u kojoj je zlikovac. Ovo sam oduvek želela i čekala da vidim. Uvek sam želela da uzme ovu ulogu i da kaže svima da od*ebu i da će da radi ono što hoće. Da će da viče na njih, da im šalje poljupce i da će na sve te provokacije da odgovara tako što će da ih pobedi. Oduvek sam ovo želela i mnogo sam srećna. Ulazi u tu eru zlikovca -  nasmejala se Andrea, koja je uvek pričala bez dlake na jeziku, a ne sumnjamo da nije jedina koja je srećna zbog "novog" Novaka.

 

Foto: reuters

Andrea Petković

 

Inače, Andrea je pre nekoliko dana rekla da je zabrinuta za Karlosa Alkaraza koji je često povređen, što nije bio slučaj sa Novakom Đokoivćem, Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom u mladosti. 

- Zabrinuta sam za Alkarasa jer se ista stvar dogodila i Nadalu. Rafa je na početku karijere imao tešku povredu, a posle je uvek imao povrede. Ako pogledate igrače poput Đokovića i Federera, oni nikad nisu bili povređeni. Mislim da ako nemate sreće na početku karijere - rekla je Andrea Petković. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija