• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2023

13:51

Mi Balkanci smo najjači! Hit snimak Đokovića i Hausera koji niste videli! (VIDEO)

Instagram/Stjepan Hauser

Tenis

Mi Balkanci smo najjači! Hit snimak Đokovića i Hausera koji niste videli! (VIDEO)

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković se provodi u Beogradu, iako ga već naredne nedelje čeka takmičenje na mestarsu u Parizu.

Novaka nismo videli na terenu još od pobede u finalu Ju-Es opena,  kada je osvojio 24. grend slem u karijeri. Uživa naš as pred finiš sezone, pa smo ga u utorak videli kako đuska na koncertu Stjepana Hausera u "Areni”. 

Đoković je pred početak koncerta upoznao hrvatskog muzičara.  

- Čoveče, konačno da se upoznamo, uživo. Imam osećaj kao da te poznajem 20 godina. Svaka čast! - rekao je Nole, koji je na koncertu bio sa suprugom Jelenom.

Uzvratio je Hauser na komplimente i dodao:

- Mi Balkanci smo najjači - rekao je Hauser, najbolji violončelista na svetu.

Đoković je uz osmeh potvrdio:

- Najjači smo! Pratim sve, divim se svemu što si postigao.

Hrvatski muzičar je imao poklon za našeg tenisera.

- Ne znam da li piješ vino, ali ovo moraš da probaš - poklonio je Hauser vino prvom teniseru sveta koji je bio oduševljen, dok je najbolji teniser svih vremena hrvatskom muzičaru poklonio lopticu sa svojim potpisom.

 

 

 

 

Inače, Nole je tokom koncerta izašao na binu i oprobao se u sviranju saksofona. Posle velikog aplauza po izlasku na binu Novak je sa Hauserom svirao kompoziciju "Conga”.

- Hvala ti brate na fenomenalnom koncertu i energiji koju si doneo u Beogradsku arenu. Za tri godine zajedno nastupamo - našalio se Nole. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12