• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2023

11:01

Jelena Đoković objavila fotku na kojoj doji ćerku i oduševila sve mame!

EPAIMAGES

Tenis

Jelena Đoković objavila fotku na kojoj doji ćerku i oduševila sve mame!

Podeli vest

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, je 2017. objavila fotogafiju na kojoj se vidi kako doji ćerku Taru, jedan od najlepših majčinskih trenutaka.

Jelena i Novak pored Tare imaju i sina Stefana, a ona je pomenutu fotografiju objavila na Instagramu. Malo je reći da je oduševila pratioce na društvenim mrežama i ohrabrila mnoge mame. Ovim postupkom Jelena je jasno dala do znanja da nije protivnik dojenja u javnost.

Mnoge naše poznate mame su se trudile da podignu svest javnosti da je dojenje na javnom mestu normalno i da nemaju čega da se stide. Mnogo je njih koje podržavaju ovakav postupak i ne mare za komentare neistomišljenika. Dojenje u javnosti podržala je i voditeljka Kristina Radenković

- Osuđujem jedino one koji osuđuju mame koje doje u javnosti. Ja svoju bebu dojim svuda, jedino što se pokrijem maramom, i to činim jer sam po prirodni sramežljiva. A svaku majku koja doji maksimalno podržavam. Ako nekoj odgovara da pelenom ili nečim drugim ne pokrije grudi, ja uopšte nemam problem sa tim. Mi smo svi odrasli zahvaljujući dojenju, zar ne? - rekla je voditeljka.

Foto: printscreen/Instagram Jelena Đokoivć

 

 

Pevačica Jovana Pajić koja sa pevačem Aleksandrom Cetkovićem ima ćerke Helenu i Đinu, dojila je devojčice, i javno kada je bilo potrebe.

- Dva puta sam je zasad dojila u parkiću. Drugi put sam samo, i to zbog dece koja su bila u našoj blizini, grudi i bebu pokrila pelenom. Bilo je 40 stepeni i bilo je veoma nelagodno i za mene i za dete. Inače, smatram da to treba raditi nesmetano. Pokrila sam se zbog mališana kako se deca ne bi pitala šta se to dešava. Toliko se polemiše o tome, kod nas i više nego u svetu. Mame nikako ne treba da se kriju, kome se ne dopada, neka okrene glavu. Deca su uvek na prvom mestu, i takav stav treba da prihvate svi. Verujem da će se i kod nas promeniti situacija, ali isto tako verujem da će za to trebati mnogo vremena - rekla je za Blic Jovana. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija