• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2023

07:00

Brani Srbina! Azarenka: Novak kao da je zlikovac, dok Federera i Nadala svi podržavaju

Reuters

Tenis

Brani Srbina! Azarenka: Novak kao da je zlikovac, dok Federera i Nadala svi podržavaju

Podeli vest

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka stala je u odbranu Novaka Đokovića i objasnila glavne razlike između njega i njegova dva najveća rivala - Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Nekadašnja prva teniserka sveta gostovala je u emisiji kod novinara Sajmona Džordana, koji je u nekoliko navrata pokušao da umanji fantastične rezultate Đokovića. Uostalom, kao i mnogi britanski mediji pre njega.

Ipak, Azarenka je u nekoliko navrata stala u odbranu srpskog asa i ućutkala britanskog novinara.

- Osećam da Đoković ne dobija dovoljno zasluga, ne onoliko koliko zaslužuje. Rodžer je elegantan, ima neverovatan talenat, verovatno je najtalentovaniji od sve trojice. Rafa je borac punog srca. Novakov um? Nikada nisam tako nešto videla ni kod jednog sportiste - počela je Azarenka.

Foto: reuters

Viktorija Azarenka stala u odbranu Novaka

Pokušao je novinar da istakne da je vlasnik 23 grend slema zbog svojih pojedinih statova sam "kriv" što ga Zapad ne voli, ali je Beloruskinja oštro odbrusila. 

- Suočava se sa mnogim kritikama, da, neke stvari sam izazove, ali mora da se poštuje njegov stav. Ne odustaje od onoga u šta veruje. Vidi se taj uticaj Istočne Evrope. Karakter, pričaju da je zlikovac, ali ja mogu da ga razumem. Postoje dvostruki aršini za neke. Za njega, da održi taj dobar imidž morao bi da radi mnogo više od Rafe i Rodžera. Tako je u mojim očima, Nadal i Federer, kao da ne mogu da urade ništa loše, sve što oni urade je podržano, dok za Novak deluje kao da se konstantno penje uzbrdo - objasnila je Azarenka.

Beloruskinja, takođe tvrdi da je Đoković sada drugačiji nego što je bio ranije i da mu je svejedno šta drugi misle o njemu.

- Osećam da, kada je bio mlađi, da je hteo da bude više voljen. Sada je prestao da razmišlja o tome, nije ga više briga za to. Nešto se promenilo. Deluje da se promenilo to što je Novak shvatio da šta god da kaže i uradi da će biti protumačeno na neki drugi način, razmišlja samo o tenisu i na terenu im dokazuje ko je stvarno najbolji - zaključila je Azarenka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Đorđe Stanković krši zakon! Jovanov: Lik koji je krao toalet papir vrši brutalan pritisak na sudije kako bi isposlovao odluku u korist svoje izborne liste!
Izbori 2024

Đorđe Stanković krši zakon! Jovanov: Lik koji je krao toalet papir vrši brutalan pritisak na sudije kako bi isposlovao odluku u korist svoje izborne liste!

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Milenko Jovanov oglasio se povodom vesti da je lider "Guz koalicije" i kradljivac toalet papira iz Skupštine Srbije, Đorše Stanković, po instrukcijama iz jedne Zapadne ambasade žestoko zapretio sudijama Višeg suda u Nišu da prekroje izbornu volju građana i obore izborne rezultate u tom gradu na jugu Srbije!

12.06.2024

14:42

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Ko "deli sreću" odžačarima?
Pitam se, pitam

Ko "deli sreću" odžačarima?

Kragujevačkog odžačara koji decenijama “deli sreću” onima koji veruju da će im dan biti bolji kad ga sretnu, spazili smo na zanimljivom mestu, odakle neki odlaze veseli a drugi zabrinuti...

12.06.2024

19:25