• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2022

16:07

ĐERE BLISTA U MAROKU! Srbin lako do osmine finala!

Tenis

ĐERE BLISTA U MAROKU! Srbin lako do osmine finala!

Podeli vest

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u osminu finala turnira u Marakešu, pošto je pobedio češkog igrača Jiržija Lehečka sa 2:0 (po setovima 6:4, 6:4)

Meč između Đerea i Lehečka, 55. i 98. tenisera sveta trajao je sat i 16 minuta.

Đere će u narednoj fazi igrati protiv pobednika meča, u kojem se sastaju još jedan Čeh Jirži Veseli i Tunišanin Malek Džaziri.

Meč je trajao 76 minuta, a Đere u osmini finala igra protiv pobednika duela Jirži Veseli – Malek Žaziri.

Već u drugom gemu je srpski teniser napravio brejk, a zatim i poveo sa 3:0. Ipak, Čeh je odgovorio i oduzeo servis srpskom teniseru u petom gemu i vratio se rezutlatski u meč.

Đere je otpor rivala slomio u završnici seta i u 10. gemu iskoristio treću set loptu za vođstvo 1:0.

Lošije je otvorio drugi deo igre Đere, Lehecka je odmah napravio brejk, ali je Đere odmah i odgovorio. Do novog brejka Đere je ponovo stigao u 10. gemu i iskoristivši drugu meč loptu stigao do osmine finala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

KiM je crna rupa demokratije savremenog sveta! Za Kurtija nema više dijaloga, jedino cilj za njega je etničko čišćenje Srba! (VIDEO)
Live TV

KiM je crna rupa demokratije savremenog sveta! Za Kurtija nema više dijaloga, jedino cilj za njega je etničko čišćenje Srba! (VIDEO)

Godinu dana prošlo je od zabrane srpske robe na teritoriji Kosova i Metohije. Međunarodna zajednica i dalje ćuti na Kurtijev teror. Kakvo je stanje trenutno u južnoj srpskoj pokrajini? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su ministar bez portfelja Đorđe Mlićević, bivši poslanik SNS-a na Kosovu i Metohiji Ljubomir Marić i Perko Matović iz Centra za nacionalnu politiku.

14.06.2024

22:24

Đukanović: "Merdita dobar dan" je svinjarija koju treba zabraniti! Evo zašto strane fondacije finansiraju ovakve festivale! (VIDEO)
Live TV

Đukanović: "Merdita dobar dan" je svinjarija koju treba zabraniti! Evo zašto strane fondacije finansiraju ovakve festivale! (VIDEO)

Baš kada je Priština dobila zeleno svetlo za Savet Evrope, ona je nastavila agresivnu propagandu. Sprema se festival "Merdita dobar dan" koji će biti organizovan u Beogradu na Vidovdan 28. juna ove godine. Šta zapravo predstavlja ovaj festival, ko ga i zbog čega finansira? Na ova pitanja u emisiji "Info veče" odgovarao je advokat i poslanik SNS-a Vladimir Đukanović.

14.06.2024

21:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija