• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2022

10:35

NADAL OGORČEN ZBOG RATA! Užasavajuće! Ne ide mi u glavu, ne mogu to da razumem!

reuters

Tenis

NADAL OGORČEN ZBOG RATA! Užasavajuće! Ne ide mi u glavu, ne mogu to da razumem!

Podeli vest

Rafael Nadal je neporažen na 13 mečeva od starta sezone, a plasirao se i u polufinale turnira u Akapulku

Rafael Nadal je pobedio Amerikanca Tomija Pola sa 6:0, 7:6 (5) i u borbi za finale igraće protiv Danila Medevdeva, od ponedeljka prvog tenisera sveta. 

Nadal je, kao i Rus, posle meča pričao  o situaciji u Ukrajini.

- Mogu da dam svoje mišljenje kao građanin, ne kao teniser. Ne bih da ulazim u to ko je kriv za šta, ili šta je problem u svemu, ali šta god da jeste, u veku u kojem smo, meni je neverovatno da i dalje imamo ratove. Ne ide mi u glavu, nikako. Ne mogu to da razumem. Nadam se da će se sve završiti što pre. Da bude što je moguće manje pogođenih krizom, žrtava, da bude gotovo. Ovo su užasavajuće, neshvatljive vesti - rekao je Nadal.

Foto: reuters

 

Nadal će u polufinalu igrati protiv Medveda, koga je u Melburnu pobedio  posle velikog preokreta, sa 0:2 stigao je do 3:2 i 21. grend slema u karijeri.

- Ovo je drugačiji turnir, drugačiji su uslovi. Rival je veoma težak, on je novi broj jedan na svetu. Videli smo svi u Australiji koliko ga je teško pobediti. Igra veoma dobro, svestan sam da ću morati da dam sto odsto da bih imao neke šanse. Radujem se meču. Biti u polufinalu ovde, posle svega u Australiji i kako se sve završilo, to su zaista dobre vesti za mene. Nadam se da ću biti spreman, videćemo šta će se desiti.

Tokom meča, imao je problema sa opremom. Nije poneo rezervne patike, a šorts mu je bio toliko mokar da su se loptice u džepu navlažile.

Šorts mi je bio toliko vlažan i kasno sam to shvatio, igrao sam sve vreme sa ponekom lopticom u džepu. Previše su se navlažile, bile su teže nego u prvom setu. Izgubio sam sigurnost, igrao slabije. I nisam poneo ni rezervne patike, napravio sam grešku.

Dešavanja iz Ukrajine možete da pratite na Informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

Sta si rekao kada se Katalonija izjasnila o samostalnosti? Cutao si? Ljakse.

Rale

pre 2 godine

Nastavi da lupaš lopticu, nisi nizašta drugo! Intelekt ti nije jača strana.

milan lala

pre 2 godine

Folirant , razumno mu je bilo 8 godina ubijanja civila u Donbasu od strane ukor-fasiata. To je moglo bez problema da i dalje traje . Ali vidi ti Rusije usudila se i ustala u odbranu svog naroda od fasista u Kievu.

JA

pre 2 godine

Ovaj lik je takva ljiga i pičk. od čoveka... Koristi doping veći deo karijere, licemeran, privržen sistemu, ali sjebaće to Nole sve...

Slobodan gradjanin

pre 2 godine

Neide ti uglavi a dal ti ide u du.e? licemeru.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20