• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2020

17:10

Cicipas i Rubljov overili plasman u četvrfinale Rolan Garosa!

Tenis

Cicipas i Rubljov overili plasman u četvrfinale Rolan Garosa!

Podeli vest

Grčki teniser Stefanos Cicipas i Rus Andrej Rubljov plasirali su se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske

Cicipas, šesti teniser sveta, pobedio je Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:3, 7:6(9), 6:2 posle dva i po sata igre za svoje prvo četvrtfinale na Rolan Garosu.

Grk je zabeležio 24 direktna poena i spasio dve set lopte u drugom setu na putu do svoje desete pobede u 12 mečeva na šljaci ove godine.On će se za plasman u polufinale boriti protiv Rusa Andreja Rubljova koji je, takođe, izborio prvo četvrtfinale u Parizu. Rubljov je posle skoro četiri sata igre pobedio Mađara Martona Fučoviča sa 6:7(4), 7:5, 6:4, 7:6(3).

Foto: ap photo

 


Rubljov je spasio tri set lopte pri rezultatu 4:5 i 0:40 u četvrtom setu, a nakon toga je odveo set u taj-brejk koji je na kraju dobio sa 7:3.

Foto: Reuters

 


Biće to četvrti meč Cicipasa i Rubljova, a ruski teniser za sada ima pobedu više. Njih dvojica su se poslednji put sastali pre nešto više od nedelju dana, kada je Rubljov slavio u finalu turnira u Hamburgu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija