• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

12.03.2024

14:11

Zvezda Junajteda i dalje pod istragom zbog Saldanjine devojke! Lepotica čeka vesti iz policije!

informer/reuters/Instagram

Showtime

Zvezda Junajteda i dalje pod istragom zbog Saldanjine devojke! Lepotica čeka vesti iz policije!

Podeli vest

Istraga protiv napadača Mančester junajteda, Brazilca Entonija (24), koji se sumnjiči da je bio nasilan prema bivšoj partnerki, a sadašnjoj izabranici fudbalera Partizana Mateusa Saldanje i dalje je u toku.

Entoni je prošle godine optužen za nasilje prema bivšoj devojci, Gabrijeli Kavalin, koja je tvrdila da je u četiri navrata bio grub prema njoj i nasilno se ponašao.

Kako je saopštila britanska policija, istražni proces i dalje traje, a ni policija u domovini problematičnog igrača još uvek nije zaključila slučaj.

 

Foto: Starsportphoto©

Antoni i Maksimović

 

 

Slavni napadač je u septembru dobio posebnu dozvolu kluba da bude u Brazilu i suoči se tamo sa optužbama, zbog čega je izostavljen i iz reprezentacije.

Kada se vratio u Englesku 28. septembra dao je izjavu i britanskoj policiji posle čega je klub objavio da ga vraća u trenažni proces.

Brazilac nije delovao zabrinuto i rekao je da će u potpunosti sarađivati sa policijskim organima negirajući da se nasilno ponašao.

Sa druge strane, foto-model, influenserka i di-džej smogla je snage da govori o ljubavi koja se završila tragično - gubitkom bebe. Ispričala je šta je sve trpela u odnosu sa Entonijem, s kojim je čak i živela u Amsterdamu, dok je on nastupao za Ajaks.

Foto: Instagram

Antoni i Maksimović

 

 

 

Ona je u izjavi za portal "UOL" navela da je krilni fudbaler više puta udarao u glavu, povređivao je i pretio joj u periodu od juna 2022. do maja 2023, a kao posledica jednog napada bio je i pobačaj u 16. nedelji trudnoće.

- Tokom odmora u Brazilu ugurao me u svoj automobil, napao i pretio da će me izbaciti usred vožnje. Vikao je da ako ne ostanem sa njim, neću biti ni sa kim. Rekla sam mu da sam trudna, da me plaši. Drhtala sam od straha - ispričala je Gabrijela i dodala da je narednog dana otišla u bolnicu i saznala da je izgubila bebu.

 

Foto: Instagram

Antoni i Maksimović

 

To nije bilo jedini napad koji je preživela. Nakon jednog je čak završila na operacionom stolu.

- Uhvatio me je za obe ruke i bacio na krevet. Onda je skočio na mene i kada je to uradio, povredio mi je grudi, iščašio mi je silikon u dojci. Nisam mogla da dišem, mislila sam da ću umreti. Morala sam na operaciju, imala sam 40 šavova. Držao me je zatočenu u kući, polomio mi je kofer i mobilni telefon, uzeo pasoš... Bilo je jezivo. Bilo je situacija kada me polivao vodom, udarao, šutirao, čupao za kosu, posekao... On je bio moj san na početku, a pretvorio se u najgoru noćnu moru - ispričala je lepa brineta.

 

 

 

 

Seksepilna Brazilka je posle torture sreću pronašla pored fudbalera Partizana, Mateusa Saldanje (24), koji se nedavno prvi put javno pojavio sa svojom izabranicom. Ona je u društvu najboljeg strelca crno-belih i Superlige, pratila košarkaški meč ABA lige, između Partizana i Cedevite Olimpije, što je podelila i na svom Instagram profilu, gde je objavila nekoliko storija.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

Inače, Antoni ove sezone igra veoma slabo, počeo je svega 11 utakmica, isto toliko je ulazio puta sa klupe, a postigao je samo jedan gol. Sa druge strane, Saldanja je ljubimac "grobara" rešeta mreže u elitnom rangu srpskog fudbala i igra najbolju sezonu u krarijeri. Da li je razlog lepa Gabrijela, procenite sami.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija