• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2024

08:10

Šok, Georgina bez guze! Iranci "izbrisali" zadnjicu i naljutili Ronaldovu devojku  (FOTO)

profimedia

Showtime

Šok, Georgina bez guze! Iranci "izbrisali" zadnjicu i naljutili Ronaldovu devojku (FOTO)

Podeli vest

Svet bruji o fotografiji Georgine Rodrigez, devojke Kristijana Ronalda, jer je "ostala" bez guze.

Na društvenim mrežama ekspresno je postala viralna fotografija Ronaldove devojke bez guze. Iranske novine "cenzurisale" su Georgininu fotografiju zbog "provokativne" haljine. U iranskim medijima pojavila se porodična fotka fudbalera Al-Nasra i njegove lepše polovine nastala tokom proslave njegov 39. rođendana. Ali, sa jednom izmenom, koja nije prošla neopaženo. 

Na fotografiji je Georgina u dugoj, crnoj haljini, koja je pripijena uz telo, pa je u prvom planu njena guza. Fotka je brzo obišla planetu, mada nisu svi sve videli. Urednici iranskih novina "Hamšahri" smatrali su da nije  prikladno da njihovi čitaoci pogledaju Georgininu guzu dok budu čitali tekst, pa su je "izbrisali" i to na veoma traljav način. 

Pogledajte šta su Iranci uradili!

 

 

 

 

Foto: Instagram/Georgina Rodrigez

Ovo je guza Georgine Rodrigez koja smeta Irancima

 

Poput Saudijske Arabije, Iran takođe ima stroge zakone kada je oblačenje ženskog pola u pitanju. Svima je dobro poznato da njihove žene moraju da nose hidžab i široku odeću koja im pokriva sve sem šaka i lica i da u suprotnom krivično odgovaraju za to, te da im preti kazna i do deset godina zatvora. Otkako je Ronaldo prešao iz Mančester junajteda u Al-Nasr Georgina je ponašanje uskladila sa sredinom u kojoj trenutno živi, te u javnost često izlazni zakopčana do grla i onako kako ona nije navikla.

Ronaldova izabranica se ne libi da pokaže zanosne obline, jedan je od najlepših žena fudbalera, pa na Instagramu sve "gori" od njenih golišavih fotografijha. Mediji širom sveta očekuju Georginin komentar, a izvor blizak britanskom "Sanu" otkrio se ona oseća nakon ovoga.

"Georgina je veoma ljuta. Ona naporno radi na svom telu i veoma je ponosna na svoje obline. To pokazuje da je pogled na žene u mnogim delovima sveta izmenjen. Bože, to je samo guza", prokomentarisao je izvor.

 

 

 

Brojni su komentari i na društvenim mrežama povodom ove situacije, a fotografija je stigla i do političke sfere. Belgijska poslanica iranskog porekla, Darja Safai je na svom profilu osudila pomenuto fotošopiranje slika.

 

 

 


"Ovo je primer koliko su islamisti bolesni i kako se odnose prema ženskom telu. Zato iše vole da ih učine nevidljivim i sakriju ispod vela", napisala je Darja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija