• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

03.04.2024

17:43

Obradović: Odložio sam trening, jer me je Panter zamolio u ime igrača

Starsportphoto©

Partizan

Obradović: Odložio sam trening, jer me je Panter zamolio u ime igrača

Podeli vest

Odložio sam trening jutro posle gostovanja Budućnosti, jer me je kapiten Kevin Panter zamolio da ne treniraju, objasnio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović.

Crno-beli sutra veče od 20.30 časova gostuju Albi u Berlinu u meču 33. kola Evrolige i samo ih pobeda ostavlja u borbi za plej-in. Uz to, ne zavise samo od sebe, već će navijati za poraze Efesa i Baskonije, koji su im direktna pretnja za deseto mesto. Pred polazak, Obradović se osvrnuo na utakmicu, ali i na neka druga zanimljiva dešavanja. 

Foto: Starsportphoto©

Željko Obradović

Nakon utakmice protiv Budućnosti u Podgoorici on je rekao da pojedini igrači moraju na trening čim slete u Beograd. Svi su se pitali na koje je igrače mislio, ali na kraju od tog treninga nije bilo ništa. 

- Ja sam najavio trening zato što smatram da bi neki igrači koji nisu imali veći minutažu trebalo u narednim utakmicama da malo više pomognu timu. Međutim, to jutro posle utakmice, smo vrlo rano ustali i kapiten Kevin Panter me je zamolio da ne idu na trening, jer su umorni i ja sam im izašao u sustet. Eto to je to, inače praksa će biti da, bez obzira kakav je program, oni koji manje igraju - na slobodan dan imaju trening - rekao je Obradović.

Alba je trenutno poslednja sa samo pet pobeda iz 32 meča. Ipak, taj podatak neće zavarati trenera crno-belih. 

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović i Kevin Panter

 

- Ne razmišljamo o tome koliko Alba ima pobeda. To je evroligaški tim koji je u prošlom kolu protiv Efesa odigrao izvanredno, tako da znamo da poseduje kvalitet i da može da odigra na visokom nivou. Tako ga tretiramo, kao pravo evroligaški tim - jasan je Obradović. 

On nije želeo da se vraća na analizu prethodnih mečeva, već mu je jedino stalo da pobedi u preostalim mečevima. 

- Nema veze utakmica sa Olimpijakosom. Mi smo odigrali jako važnu utakmicu u Podgorici u ABA ligi, koju smo uspeli da dobijemo. Nema više vraćanja na ono što je iza nas, gledamo samo napred. Znamo da mnogi timovi imaju svoju šansu, naša sreća je što uglavnom zavisimo od nas samih, prema tome treba dobro da se pripremimo i tu utakmicu sa Albom odigramo na najbolji mogući način - zaključio je Obradović. 

Пласман обезедио Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!
Besramno!

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!

Crnogorski parlament raspravljaće o predlogu rezolucije o genocidu u Jasenovcu tek krajem juna, tj. za mesec dana, iako je debata po planu trebalo da bude na dnevnom redu ovih dana. U međuvremenu, DPS "ražalovanog" Mila Đukanovića zahteva da se rezolucija momentalno povuče jer ljuti Hrvate, tačnije ruši dobre odnose sa jednom od država članica Evropske unije i dovodi u pitanje proces EU integracija. Istovremeno, zvanični Zagreb preti Podgorici odmazdom ako se usudi da raspravlja masakru 700.000 ljudi, uglavnom Srba, u ustaškom logoru Jasenovac!

31.05.2024

21:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31