• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2024

17:54

Kraj evropske priče za crno-bele klince! Portugalci pokorili Humsku!

FK Partizan

Partizan

Kraj evropske priče za crno-bele klince! Portugalci pokorili Humsku!

Podeli vest

Omladinci Partizana poraženi su danas od Brage (0:2) u meču baraža za plasman u osminu finala UEFA Lige šampiona mladih.

Crno-beli su odolevali tokom prvog poluvremena, ali kako je meč odmicao tako su igrači portugalskog kluba delovali sve opasnije na terenu. To je donekle i razumljivo, s obzirom na to da su gosti u takmičarskom ritmu pošto sezona u Portugalu nije prekidana, dok su izabranici Nenada Stojakovića odigrali prvi meč u novoj godini, odnosno nakon dva meseca pauze.

Foto: Starsportphoto

 

Strelci za goste bili su Rožer Fernandez u 64. i Alfonso Duarte u 91. minutu. Igračima Partizana ostaje da žale za propuštenom šansom Dušana Jovanovića na početku drugog poluvremena.

Foto: Starsportphoto

 

Meču u Humskoj prisustvovao je i trener prvog tima, Igor Duljaj. Ostaje da se vidi da li je bio zadovoljan viđenim i da li će neko od omladinaca "parnog valjka" dobiti šansu u seniroskoj konkurenciji u prolećnom delu sezone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija