• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2024

09:34

Natho: Znao sam da će Bahar otići, Partizan može do titule

Starsportphoto

Partizan

Natho: Znao sam da će Bahar otići, Partizan može do titule

Podeli vest

Znao sam odmah posle derbija da će Barak Bahar otići iz Crvene zvezde, otkrio je fudbaler Partizana Bibars Natho.

Poslednja utakmica trenera crveno-belih bila je protiv ekipe iz Humske u gostima i porazom (2:1) je presudio sebi. Kada je meč gotovo, Bahar je malo popričao sa zemljakom i vezisti je bilo jasno da će uslediti rastanak. 

Foto: EPAIMAGES

 

- Razgovarali smo kratko posle naše pobede u derbiju. Tad sam osetio iz njegovog stava i govora da će se rastati sa Zvezdom. Ubeđen sam da će uskoro imati novi klub. Znam Bahara odranije. Odličan je trener. Bilo mu je teško da uspe ovde, jer je njegov mentalitet drugačiji. Bahar je hteo jedno, Zvezda drugo i nisu uspeli zajedno - ocenio je Bahar. 

Za razliku od nekih prošlih sezona kada je Natho govorio da Partizan nema šanse da osvoji titulu, sada mu deluje da se situacija promenila i da bi ovo mogla da bude godina crno-belih. 

- To što sam govorio ranije je bilo prilično jednostavno: za rivala smo imali tim koji tri godine nije izgubio utakmicu. To je fakat, ne možete protiv toga. Ove sezone Zvezda je poražena nekoliko puta, što je dokaz da je liga mnogo takmičarskija. Postoji balans između timova, svako svakog može da pobedi. U ovom prvenstvu nije bilo mnogo utakmica sa krajnjim ishodom od 5:0 ili 6:0, već na gol razlike - zaključio je Natho.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Uhapšen bivši fudbaler Partizana!
Fudbal

Uhapšen bivši fudbaler Partizana!

Nekadašnji fudbaler Partizana Teofilus Solomon uhapšen je u Đakovici pred sam početkak meča između lokalnog Dukađinija i Dinama iz Uroševca.

04.02.2024

18:06

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Svi vinari Šumadije na jednom mestu
Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

09.06.2024

11:54

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja
Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

08.06.2024

09:00

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je "dandara"!
Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je "dandara"!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti ... Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

08.06.2024

08:20