• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2023

18:08

Partizanov Portugalac - Fidalgo: Duljaj je primer za sve, niko ne poznaje klub bolje od njega!  (VIDEO)

FKPartizan

Partizan

Partizanov Portugalac - Fidalgo: Duljaj je primer za sve, niko ne poznaje klub bolje od njega! (VIDEO)

Podeli vest

Navijači nas podržavaju to daje udobnost igračima, poručio je asistent Igora Duljaja u Partizanu.

Gost Partizanovog podkasta bio je pomoćni trener crno-belih Bruno Fidalgo. Bruno je mladi stručnjak iz Portugala koji već 8 meseci pomaže šefu stručnog štaba Partizana Igoru Duljaju. Zajedno su prošli kroz turbulentan period krajem prošle sezone i sada ubiraju plodove vrednog rada. O Igoru Duljaju Bruno ima samo reči hvale:

-Ne samo što veruje u to što radi, već je to i prava borba. Bori se za igrače, za osoblje, za sve. I tako iz nedelje u nedelju, ustaje u 6 ujutro, prenosi energiju na igrače i sve oko sebe i naravno da sada vidimo rezultat. On nam je svima primer, niko ne poznaje Partizan bolje od njega, i svaki dan nam prenosi taj osećaj!

Govorio je i o mladim igračima koje je Partizanova publika zavolela, biranim rečima je govorio o Saldanji, Severini, Zahidu, a posebne pohvale je imao za ljubimca crno-bele publike Kristijana Belića:

-Zanimljivo je da smo na početku sezone razgovarali šef Duljaj i ja, odlučivali smo da li treba da dovedemo šesticu ili osmicu, i zaključili smo da Belić ima potencijal da bude više od šestice. Ima neku kreativnost koju želimo još da istražimo i ove sezone je počeo da igra na različitim pozicijama. Videli smo ga između redova kako čeka loptu, napada duboko, prima između linija i potom kreira, ima mnogo asistencija, može da postigne i gol. Ali, nakon što izgubimo loptu postaje zaista neverovatan. Veoma je intenzivan, ne samo zato što mnogo trči već trči pametno. Zadovoljstvo je trenirati ga, ali, napominjem, može još mnogo da napreduje i siguran sam da će se do kraja sezone još dodatno poboljšati.

Foto: FKPartizan

 

Na kraju, imao je poruku i za navijače koji su u lepom broju napunili tribine protiv Čukaričkog i podrškom vodili tim do pobede:

-Veoma su nam važni, ne samo iz razloga što dolaze da navijaju, već i zato što učestvuju u utakmici. U teškim trenucima ono što osećam ovde je nešto sasvim drugačije. Kada promašimo, jedno, dva, tri dodavanja, kada protivnik postigne gol, navijači nas pozivaju da napadnemo, da krenemo napred, podržavaju nas i to stvara osećaj udobnosti za igrače, motivišu nas u tim trenucima. Oni su zaista aktivni deo naše igre i mogu uticati na način na koji igramo. I to zaista čine! Jedan od razloga zašto nam tako dobro ide, jedan od razloga za sve dosadašnje preokrete su upravo oni. Jer su uvek uz nas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića
Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas, povodom odluke Opštinske izborne komisije (OIK) gradske opštine Vračar koja je odbacila listu "Dr Savo Manojlović i ja sam Vračar - Kreni-promeni" zbog nepoštovanja propisa o zastupljenosti polova, ali i zbog nedovoljnog broja potpisa, da građani mogu još jednom da se uvere na kakve su sve prevare spremni predstavnici opozicionih lista.

14.05.2024

19:56

Vesti

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem
Politika

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem

Grupa Srba sa severa Kosova fotografisala se ispred zgrade opštine Leposavić sa zamenikom ministra za lokalnu samoupravu Arberom Vokrijem, zamenikom ministra za zajednice i povratak Radoicom Radomirovićem, kao i kandidatkinjom za poslanicu u Evropskom parlamentu Austrijankom Kati Šneberger, a među njima su, kako piše Nacionale, dvojica muškaraca za koje je taj portal ranije objavio da su konzumirali narkotike u zgradi opštine Leposavić.

14.05.2024

20:22

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19