• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2023

15:32

Obradović: Kaboklo je igrač koji će mnogo pomoći Partizanu! (VIDEO)

AP/Photo

Partizan

Obradović: Kaboklo je igrač koji će mnogo pomoći Partizanu! (VIDEO)

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović, govorio je pred sutrašnji meč sa Fenerbahčeom u 7. kolu Evrolige (Sport klub 1 20.30), a dotakao se i najnovijeg igrača u svom timu, Bruna Kabokla.

Sjajni Brazilac biće u sastavu crno-belih protiv gostiju iz Turske, a danas je odradio i prvi trening sa novim timom.

Iskusni stručnjak Željko Obradović, ističe da je već evidentno da se radi o igraču koji će mnogo doprineti igri njegovog tima u budućnosti.

Foto: Starsportphoto©

Željko Obradović

- Bruno je odradio prvi trening i tu je započeta priča sa njim. Reč je o igraču koji će mnogo pomoći Partizanu. Kako će njegovo privikavanje na novi sistem ići videćemo na treninzima - rekao je trofejni trener.

U nastavku se dotakao Fenerbahčea i ukazao na mnoge opasnosti koje prete od narednog protivnika. Iako će gosti u Arenu stići bez Marka Gudurića, Nika Kalatesa, Dajšona Pjera i Sertača Šanlija, Obradović ne želi da dopusti opuštanje svojim igračima.

- Fener je ekipa igra izvanredno ove sezone. Često igraju u kombinovanim sastavima, zato što svi dobro šutiraju za tri poena. Mnogo šutiraju i pogađaju šuteve za tri i na to ćemo posebno obratiti pažnju. Imaju veliki broj dobrih igrača u rosteru, tako da svaki nedostatak mogu da popune. Opasni su i bez četvorice košarkaša. Mi ćemo ponovo biti bez Mateuša Ponjitka i Kevina Pantera - objasnio je Obradović.

Da će u odbrani biti ključ ove utakmice svestan je Pidžej Doužer. Partizanov Amerikanac je istakao da će napad funkcionisati samo ako bude začet dobrom odbranom. 

- Fener ima snažan tim koji odlično igra zajedno. Poseduju veliku poentersku moć i mnogo će nam zavisiti od naše odbrane. Napad će biti u redu samo ako odbrana bude pratila. Nema veze što dolaze bez četvorice, mi ćemo pristupiti utakmici kao da su u najjačem sastavu - rekao je Doužer.

Foto: Starsportphoto

Pi Džej Doužer i Obradović zadovoljni Kaboklom

Zatim je prokomentarisao novog saigrača i složio se sa trenerom da je Kaboklo tip igrača koji će mnogo značiti crno-belima.

-Bruno je sjajan igrač. Imao sam prilike da igram par puta protiv njega u Sjedinjenim Američkim Državama i znam da može mnogo toga i u napadu i odbrani. Nesumnjivo će nam biti od velike koristi - rekao je Partizanov Amerikanac.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija