• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2023

08:32

Propalo - Partizan ostao bez dva miliona!

Starsportphoto

Partizan

Propalo - Partizan ostao bez dva miliona!

Podeli vest

Unutrašnji problemi u Slaviji stopirali transfer Baždara u Prag.

Slovio je Samed Baždar za jednog od najvećih talenata Partizana kada je pre par godina Fenerbahče doneo "džak para" u Humsku kako bi momka rođenog u Novom Pazaru odveli u Istanbul. Crno-beli tada su bez ikakve dileme odbili turskog velikana, a Baždar nikada nije potvrdio svoj potencija. 

Uglavnom je talentovani fudbaler bio rezervna opcija kod trenera u Humskoj. Isti slučaj je i sada, kod Igora Duljaja, zbog čega je postojala mogućnost da do kraja prelaznog roka promeni sredinu. Praška Slavija bila je silno zaiteresovana za Baždara, transfer je bio dogovore, a onda je zbog problema u češkom velikanu došlo do komplikacija. 

 

 

Kako prenosi navijačka Instagram stranica "pbg.news", unutrašnji problemi u upravi Slavije stopirali su transfer Sameda Baždara koji će, po svemu sudeći, ostati u Partizanu. 

- Upravo je propao transfer Sameda Baždara u Slaviju iz Praga. Nudili su Česi 2 miliona eura i bonuse, a Partizan je bio zadovoljan ponudjenim uslovima. Igrač je imao kupljenu avionsku kartu za sutra ujutru i spakovane kofere, ali zbog unutrašnjih previranja u češkom velikanu od realizacije transfera neće biti ništa - navode na Instagram stranici "pbg.news". 

Samed Baždar ima svega 19 godina, a iz sabe čak četiri sezone u prvom timu crno-belih. Do sada je za Partizan odigrao 46 utakmica, postigao četiri gola i dodao tri asistencije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija