• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2023

20:22 >> 21:33

EKSKLUZIVNI SNIMAK INCIDENTA POSLE UTAKMICE NA BRDU! Napadnuti KAPITEN Partizana i golman STEVANOVIĆ! (VIDEO)

Starsportphoto, Informer

Partizan

EKSKLUZIVNI SNIMAK INCIDENTA POSLE UTAKMICE NA BRDU! Napadnuti KAPITEN Partizana i golman STEVANOVIĆ! (VIDEO)

Podeli vest

Kapiten Partizana Slobodan Urošević i golman Nemanja Stevanović napadnuti su nakon utakmice sa Čukaričkim na Banovom brdu (1:0).

Zabrinuo je trener Partizana Igor Duljaj svojom reakcijom tokom davanja izjave nakon utakmice sa Čukaričkim. Otišao je legendarni fudbaler iz kadra uz komentar "Ja se izvinjavam moram da idem, ovde postoji neki problem". 

Ubrzo nakon utakmice dobili smo nezvaničnu informaciju da je došlo do fizičkog sukoba između privatnog obezbeđenja Čukaričkog i kapitena Partizana Slobodana Uroševića i golmana Nemanje Stevanovića. Tačnije, Slobodan Urošević i Nemanja Stevanović su fizički napadnuti. Čak je morala da reaguje i policija, koja je prekinula tuču i smirila usijane glave. 

Do sukoba došlo je na putu ka svlačionici, bilo je mnogo tenzije, guranja, kao i zamahivanja pesnicama. Veći problem sprečila je policija koja je intervenisala, a tada su članovi privatnog obezbeđenja pobegli. 

Na konferenciji za medije posle utakmice trener Partizana Igor Duljaj nije želeo da govori o tome šta se dogodilo budući da nije reč o fudbalskim temama.

- Hajde da pričamo o fudbalu, ako nije problem, molim vas. Nije za priču u ovom trenutku. Nemojte da se ljutite, molim vas - rekao je Duljaj o incidentu sa kraja utakmice.

Na samom kraju utakmice bilo je tenzije i među igračima pošto su se sukobili Marko Docić i Ljubomir Fejsa. Mada je sve to rešeno na terenu. 

Utakmica na Banovom brdu trebalo je da bude odigrana 11. aprila. Tada su navijači Partizana napravili haos, divljali na tribinama, ubacivali su baklje i stolice na teren, potukli se sa policijom, pa je meč prekinut, a potom i odložen, a danas nastavljen od 22. minuta. Nažalost, ni ovog puta nije prošlo bez incidenata, samo što su u fokusu sad bili fudbaleri.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 1 godinu

nisu oni nego fejsa i doncic su se pokoskali,sto sirite dezi,zato je duljaj prekinuo da prica na putu za svlacionicu ako su se i ovi umesali da se biju onda i treba obezbedj.da reaguje,al frka je bila izmedju ona dva igracovaj snimal ne pokazuje pocetak iki vi pustate sta vama odgovara,

Ratko

pre 1 godinu

TOLIKO O REGUILARNOSTI .PTIVATNO OBEZBEDJENJE CUKARICKOG ,SVE JE RECENO SAMO DA VIDIMO DA LI SAD POLICIJA I PRAVOSUDJE RADE SVOJ POSAO KAO STO SU TUKLI GROBARE ZBOG INCIDENTA . SAD NISU UPOTREBLJAVALI PENDREKE PROTIV TIH SMRADOVA .

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija