• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2024

07:11

Borzaš veruje: Nije sve u našim rukama, ali je sportski nadati se!

EPA Images

Ostali sportovi

Borzaš veruje: Nije sve u našim rukama, ali je sportski nadati se!

Podeli vest

Treba čestitati rivalu, znali smo šta nas čeka, ali nismo uspeli, poručio bek Srbije.

Ni nakon drugog meča na Evropskom prvenstvu Srbija nije osetila slast pobede. Nakon remija sa Islandom u prvom kolu, "orlovi" su sinoć poraženi u duelu sa Mađarskom 28:27 (14:13), ali Srbija i dalje ima šansu da prođe kao druga iz grupe, pod uslovom da u poslednjem kolu, u utorak, ubedljivo pobedi Crnu Goru, a Island izgubi od Mađarske.

U takav rasplet veruje jedan od najboljih aktera jučerašnjeg meča Uroš Borzaš. 

- Labavo smo ušli u meč. Ne mogu da kažem da nismo imali energiju, ali očigledno ne dovoljnu. Mučili smo se u napadu. Pivotmeni su nam zadavali najveće probleme. Znali smo to, ali nismo uspeli da ih zaustavimo. Treba čestitati rivalu, Banhidiju posebno, bio je odličan. Nije sada sve u našim rukama, ali je sportski da se nadamo da možemo nekako da se nađemo u drugoj fazi. Gledali smo Mađare, znali smo kao će da igraju, ali jednostavno – nismo uspeli - rekao je Uroš Borzaš. 

Najefikasniji kod Srbije bili su Vukašin Vorkapić i Nemanja Ilić sa pet, dok je  Uroš Borzaš postigao četiti gola. Kod Mađara blistao je Bence Banhidi sa 10 golova, bez promašaja.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija