• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2023

12:05

Prva beogradska OCR trka! Ne propustite šansu da budete prvi

ULTIMATE OCR / Foto: ULTIMATE OCR

Ostali sportovi

Prva beogradska OCR trka! Ne propustite šansu da budete prvi

Podeli vest

Prva beogradska OCR trka sprema se za 28. oktobar na Adi Ciganliji.

Organizatori, Sportsko udruženje Ultimate OCR, pozivaju sve ljubitelje OCR-a (obstacle course race), ali i rekreativce željne adrenalina i jedinstvenog provoda da na vreme obezbede svoj startni broj i sami se uvere zbog čega se baš ovim sportom poslednjih godina „zarazio“ toliki broj ljudi, pa se smatra jednim od najbrže rastućih i u svetu, i u Srbiji.

Ne propustite šansu da budete prvi - poruka je koju žele da pošalju trkačima, najavljujući spektakl na stazi dugoj 13,5 kilometara. Takmičari će imati priliku da se okušaju u trčanju na različitim podlogama, savladavanju mnoštva zanimljivih prepreka, plivanju, vožnji bicikla...

Foto: ULTIMATE OCR / Foto: ULTIMATE OCR

 

 

Svakome ko uspešno savlada trku, bez obzira na plasman, sleduje finišerka medalja, a osim nje trkači će, uveravaju nas organizatori, sa Ade Ciganlije poneti još mnogo uspomena koje ostaju za ceo život.

- Čvrsto verujemo da Beograd, nakon mnogih drugih gradova u kojima se poslednjih godina organizuju redovno OCR trke, zaslužuje jedan ovakav događaj, a Ada je idealno mesto za to. Naša ideja je da, osim prekaljenih trkača koji već imaju iskustva sa OCR-om i „inficirani“ su ovim sportom, privučemo i one ljude koji se do sada nisu usuđivali da se oprobaju. Pozivamo ih da, kako mi to volimo da kažemo, pomere granice svoje izdržljivosti.

Foto: ULTIMATE OCR / Foto: ULTIMATE OCR

 


Kada istrče prvu trku shvatiće zašto se posle nemoguće zaustaviti i zašto su ove trke privlačne svim generacijama, bez obzira na godine, pol, status, pa i fizičke predispozicije - , kaže Dejan Halaj, kondicioni i fitnes trener i jedan od organizatora Ultimate OCR-a.

 

Foto: ULTIMATE OCR / Foto: ULTIMATE OCR

 

 

Ultimate OCR je srednje teška trka, u pitanju je relativno ravan teren pogodan za početnike i zato je poruka organizatora trkačima da na Adi ponesu dobro raspoloženje, široke osmehe, volju i upornost, a za sve ostalo pobrinuće se adrenalin.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija