• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2023

08:20

Idemoooo! Barna izborio vizu za Olimpijske igre i polufinale SP

Reuters/Antonio Bronić

Ostali sportovi

Idemoooo! Barna izborio vizu za Olimpijske igre i polufinale SP

Podeli vest

Srpski plivač Andrej Barna izborio je vizu za Olimpijske igre u Parizu sledeće godine.

Barna je postao sedmi član tima Srbije za Olimpijske igre. Do norme je stigao na Svetskom prvenstvu u vodenim sportovima.

Andrej je u kvalifikacijama trku na 100 metara slobodno isplivao vremenom 48.20 i tako se plasirao na Olimpijske igre, ali i izborio plasman u polufinale planetarnog šampionata.

 

 

Do sada su se za Pariz kvalifikovali Zorana Arunović i Damir Mikec u streljaštvu, u boksu Natalija Šadrina i Vahid Abasov, u atletici Ivana Vuleta i Milica Gardašević. 

Olimpijske igre u Parizu su na programu od 26. jula do 11. avgusta 2024. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija