• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2021

18:03

NAPOKON SMO STIGLI, A SADA ČEKAMO TAKMIČENJA! Javio se MALJKOVIĆ iz Tokija!

Ostali sportovi

NAPOKON SMO STIGLI, A SADA ČEKAMO TAKMIČENJA! Javio se MALJKOVIĆ iz Tokija!

Podeli vest

Predsednik Olimpijskog komiteta (OKS) Srbije Božidar Maljkovicć istakao da mu je drago što je pristigao u Japan i da se raduje poseti srpskim sportistima u Olimpijskom selu

- Nakon dugog čekanja na ovaj momenat zbog odlaganja Igara, konačno smo u Japanu i radujem se nastupajućem takmičenju. Nadam se da ću uskoro imati priliku da pozdravim srpske olimpijce u Olimpijskom selu i kratko im poželim sreću na takmicenjima. Sportisti vole mir, tišinu i svako želi da se koncentriše na svoj nastup, i ne želimo to da remetimo. U Japanu se osećamo sigurno, najviše zahvaljujući ambasadorki Republike Srbije u Japanu Aleksandri Kovač i njenim saradnicima. Pomogli su nam kada je Miloš Vasić bio u nezavidnoj situaciji, uvek su na usluzi i na tome smo od srca zahvalni - rekao je Maljković za OKS.

Čelnici OKS doputovali su u glavni grad Japana zajedno sa najboljim teniserom sveta i članom Olimpijskog tima Srbije Novakom Đokovićem.

Foto: Starsportphoto

Generalni sekretar OKS Đorđe Višacki takode je apostrofirao pomoć Ambasade Republike Srbije u Japanu i zahvalio se organizatorima Olimpijskih igara na pomoci.

- Želeo bih da se zahvalim Organizacionom komitetu Olimpijskih igara “Tokio 2020” na predusretljivosti i logističkoj podršci prilikom našeg dolaska. Brzo smo prošli sve procedure i ispunili smo uslove za bezbedan ulazak u Japan - izjavio je Višacki.

Svečana ceremonija otvaranja Olimpijskih igara zakazana je za 23. jul, kada i zvanično počinje najveći svetski sportski događaj.

Prvi sportista Olimpijskog tima Srbije koji će nastupiti na Igrama je veslacica Jovana Arsić, koja predstavlja našu zemlju u disciplini ženski skif.

Nju 23. jula u jutarnjim časovima po japanskom vremenu očekuju kvalifikacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija