• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

05:43

Katastrofa! Evo kad igra Novak, opet ga čeka pakao!

EPA

Novak Đoković

Katastrofa! Evo kad igra Novak, opet ga čeka pakao!

Podeli vest

Neverovatno! Novak Đoković će treći meč u nizu odigrati u dnevnom terminu na Australijan openu, a navijači u Srbiji ponovo će morati da ustanu rano zbog srpskog asa.

Prvi teniser sveta i Janik Siner u polufinalu Australijan opena igraju u petak i to od 4.30 po srpskom vremenu, a 14.30 po lokalnom.

Naš teniser brani trofej, a neće mu biti lako protiv Italijana koji igra najbolji tenis u karijeri, ali ni zbog vrućine, sam je rekao da je prošao pakao u meču sa Tejlorom Fricom (3:1) u četvrtfinalu takmičenja.

 

Foto: EPA

 

 

Srbin i Italijan su drugi na Rod Lejver areni nakon meča dublova, dok će Medvedev i Zverev igrati u večernjem terminu po australijskom vremenu ili 09.30 časova po srpskom.

 

Foto: EPA

 

 

Đoković i Siner su se do sada sastajali šest puta, od čega je Đoković slavio u četiri navrata. Dva puta su igrali do tri osvojena seta, oba puta na Vimbldonu gde je Novak u dve uzastopne godine eliminisao Sinera. Ali, Italijan  igra u formi života od kraja prošle sezone kada je naneo poraz Đokoviću u Torinu i Malagi na mečevima Dejvis kupa.

Što se tiče kladionica, na trijumf  Noleta protiv Sinera kvota je 1,44, dok je na Italijana 2,8. Što se tiče drugog para, na Medvedeva je 1,67, a na Zvereva 2,5.  Pre početka takmičenja u Melburnu  kvota da će naš teniser odbraniti trofej bila je 2,1. Đoković je i dalje prvi favorit za osvajanje titule, s tim što je kvota još manja - 1,91. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija