• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

06:20

Šta bi Novak uradio protiv Samprasa!? Pojeo bi ga živog!

EPAIMAGES

Novak Đoković

Šta bi Novak uradio protiv Samprasa!? Pojeo bi ga živog!

Podeli vest

Igra je ranije bila spora, a danas je protiv Novaka potreban servis od 220 na sat da imate bilo kakvu šansu, poručio Kirjos.

Dok se "velika trojka" nije pojavila na teniskim terenima legendarne poput Pita Samprasa, Borisa Bekera, Džimi Konorsa, Bjorna Borga, Ivana Lendla i mnogih drugih pominjani su u "GOAT" debati. Ipak, od kako su se na sceni predstavili Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer, igrači iz 20. veka pali su u zaborav. 

Kada se govori o najvećem svih vremena lista je skraćena na tri imena. Mada, utisak je da je GOAT sam sebe izabrao i da je to Novak Đoković. Ipak, mediji širom sveta odbijaju to da prihvate, ali ne i Nik Kirjos koji je tokom poslednje dve godine prošao razne etape u odnosu sa srpskim teniserom.

Dugo je Australijanac bio jedan od najvećih "pljuvača" Đokovićevog lika i dela, da bi pre godinu i po dana počeo da hvali Novaka. Kirjos je napravio paralelu između današnjeg tenisa i onog iz ranijih epoha. 

- Igra je ranije bila spora. Gledao sam Borisa Bekera i ne kažem da nisu bili dobri u svoje vreme, ali je apsurdno reći da bi bili podjednako dobri danas. Brz servis bi tada bio između 197 i 200 kilometara na čas. Ljudi poput mene konstantno serviraju po 220 i pogađaju uglove. Totalno drugačija igra - rekao je Nik Kirjos, a potom dodao.

Foto: profimedia

 

- Ne kažem da ne bi pronašli svoj put. Ali servis i volej, da biste to igrali morate da servirate 220, jer ako ostanete ispod 220, brate, Đoković vas žive pojede.

Smatra Kirjos da igrači iz 20. veka ne bi imali nikakve šanse protiv današnjih generacija, a posebno ne protiv Novaka Đokovića. 

- Brate, Lejton Hjuit je razbio Pita Samprasa jedne godine na US Openu. To je bio prototip nekoga ko je umeo da riternira. Učinio je da Sampras izgleda s*anje. Šta bi Đoković uradio protiv nekoga poput Samprasa? Počistio bi ga. Ako je Hjuit to radio, Đoković bi ga uništio. Pojeo bi ga živog - jasan je Australijanac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Miljanin DNK nađen i na molotovljevim koktelima! Roditelji ogorčeni, svi će je pitati ovo (VIDEO/FOTO)
Nezapamćen zločin

SAZNAJEMO! Miljanin DNK nađen i na molotovljevim koktelima! Roditelji ogorčeni, svi će je pitati ovo (VIDEO/FOTO)

U nastavku suđenja za masovni zločin u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, danas će u Višem sudu u Beogradu biti saslušana majka dečaka ubice koji je 3. maja 2023. očevim pištoljima ubio devet učenika i čuvara te škole. Pred početak suđenja roditelji ubijene dece su u dogovoru sa advokatima u kafiću pored Palate pravde dogovarali kakva će pitanja postavljati majci dečaka ubice

15.05.2024

10:58

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19