• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2023

15:17

Nole ne dozvoljava sinu da vređa Zvezdu! Kraj je ako ikada to uradi!

Starsportphoto©

Novak Đoković

Nole ne dozvoljava sinu da vređa Zvezdu! Kraj je ako ikada to uradi!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković otkrio je kako usmerava sina Stefana kada je njegovo navijanje za Partizan i ljubav prema tom klubu u pitanju.

Nema najbolji teniser sveta problem sa tim što mu sin Stefan navija za rivalski klub, niti to što on podržava crno-bele u Evroligi, iako je Novak navijač Crvene zvezde.

- Nadam se da to šalje dobru poruku. Neki kažu da sam svom sinu dozvolio da navija za Partizan, a zvezdaš sam. Pitaju kako sam to kao otac mogao da dozvolim? Nisam ja njemu ništa dozvolio, niti sam to uradio da bih se nekome dopao, nego sam svom sinu dao izbor da navija za klub za koji hoće, i da se s tim u vezi oseća kako želi. To je suština svega - rekao je Novak u intervjuu za Večernje novosti.

Foto: printscreen Twitter

 

 

Uči Nole naslednika sportskom navijanju, poštovanju protivnika i kaže, ako tako ne bude, junior će brzo završiti "navijačku karijeru".

- Svom sinu sam rekao da, što se mene tiče, može da ide na utakmice Partizana i kada igra sa Zvezdom kao što je to nedavno bio slučaj, pa smo svi zajedno porodično išli, ili kada igra protiv bilo koga drugog tima. Može da navija za Partizan, ali onoga trenutka kada ga budem čuo da vređa Zvezdine igrače, ili da pogrdno peva protiv najvećeg rivala, ili nekih drugih timova, tog trenutka se završava njegova kampanja prisustva košarkaškim utakmicama! On to zna i zasad to poštuje.

Novaka raduje što Srbija ima dva predstavnika u elitnom takmičenju i navijače koji prave spektakl. 

- Košarka na klupskom nivou nikad nije bila jača. Ne pamtim da su i jedna i druga ekipa, i Partizan i Zvezda, toliko jake i da su tako dobro zastupljene u najjačem evropskom klupskom takmičenju. Mnogo volim košarku i nastojim da pratim utakmice domaćih timova kada god sam u Beogradu. Gledam ih i kada su van kuće, pratim rezultate - poručio je Đoković.

Novak ozbiljno shvata Stefanovu pasiju, razume da ga ponekad ambijent može "povući" i zato je, kao roditelj, na oprezu.

Novak, kao što je poznato, čest je gost na evroligaškim utakmicama Zvezde i Partizana, češći, naravno, na mečevima svojih crveno-belih, ali navija i za večitog rivala na svakoj utakmici u Evroligi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija