• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2023

21:50

Šok! Novak na finalu SP, pored ove pevačice ga niko nije očekivao! (FOTO)

profimedia

Novak Đoković

Šok! Novak na finalu SP, pored ove pevačice ga niko nije očekivao! (FOTO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Parizu gde će naredne nedelje igrati na ATP masters 1.000 turniru, a večeras je stigao da ode i na finale Svetskog prvenstva u ragbiju.

Za titulu svetskog prvaka bore se Južna Afrika i Novi Zeland, a iako Novak Đoković stiže na razne manifestacije, na ragbiju ga još nikada nismo videli.

Ipak, izgleda da Nole proširuje svoj spektar interesovanja, ali ono što je mnogo šokantnije od same činjenice da je došao da gleda ragbi je to što sedi pored Rite Ore, poznate britanske pevačice, rođene u Prištini, na Kosovu i Metohiji.

Foto: printscreen Sport klub

Ne deluje oduševljeno što sedi pored pevačice: Novak i Rita Ora večeras na finalu SP u ragbiju

Kada su se našli u kadru u više navrata, činilo se da pevačica nešto priča Noletu, ali on deluje namršteno.

Foto: printscreen Sport klub

Ne deluje oduševljeno što sedi pored pevačice: Novak i Rita Ora večeras na finalu SP u ragbiju

 

U jednom momentu se i nasmejala kameri, dok je Novak i dalje imao preozbiljan izraz lica, nekarakterističan za njega kada je van terena.

Jasno je da pevačica koja promoviše lažnu državu Kosovo i Novak nisu birali mesta jedno pored drugog, a da li su slučajno dobili takve karte ili ne, za sada nije poznato. Rita se pojavila na finalu zbog supruga, poznatog glumca sa Novog Zelanda Taike Vaititija, koji je bodrio svoju reprezentaciju.

Podsetimo, Rita je u avgustu dospela u žižu javnosti u regionu jer je pevala na koncertu u Mađarskoj ogrnuta srpskom zastavom. Ona je od momka iz publike, Saba Gabora Borivoja, sama uzela srpsku zastavu, kako je on kasnije otkrio, a zbog toga se našla čak i na udaru rođene majke, Albanke sa Kosova i Metohije.

Takođe, Rita je razbesnela srpsku javnost u julu kada je na trgu u Lesteru čekala da se na digitalnom bilbordu pojavi njena slika koja bi trebalo da promoviše njen novi album "Ti i ja".

Međutim, dok se fotografisala i čekala, pre nje se na bilbordu pojavio Novak Đoković, a Rita Ora je prevrnula očima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija