• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2023

09:35

Novakov naredni rival Srbe ne pamti po dobrom, ali može da se pohvali pobedom nad Alkarazom

EPA-EFE/ANDY RAIN

Novak Đoković

Novakov naredni rival Srbe ne pamti po dobrom, ali može da se pohvali pobedom nad Alkarazom

Podeli vest

Naredni protivnik Novaka Đokovića na Ju-Es openu biće Španac Bernabe Zapata MIrales.

Novak Đoković nikada nije igrao protiv Miralesa koji je trenutno 76. igrač na ATP listi.

Bernabe Zapata Mirales je rođen 12. januara 1997. godine u Valensiji, a tenisom je počeo da se bavi od pete godine.

Kao i većini Španaca, omiljena podloga mu je šljaka, a to se videlo ove sezone kada je učestvovao u polufinalima turnira u Buenos Ajresu i Rio de Žaneiru.

Baš u tom momentu Španac je ostvario svoj najbolji renking kada je postao 37. teniser sveta, ipak kasniji lošiji rezultati su pokvarali njegovu poziciji na ATP listi.

Foto: EPA-EFE/ANDRE COELHO

 

 

Zanimljivo je da može da se pohvali pobedom nad Karlosom Alkarazom na čelendžer turniru u Kordenonsu 2020. godine, ipak kasnije ga je mlađi zemljak dva puta pobeđivao bez većih problema.

Protiv Novaka Đokovića nikada nije igrao, ipak nema dobra iskustva kada su u pitanju susreti sa teniserima iz Srbije.

Miomir Kecmanović, Laslo Đere i Dušan Lajović su ga pobeđivali, dok Mirales nikada nije uspeo da trijumfuje protiv njih.

Videćemo kako će se provesti sa Novakom Đokovićem u noći između srede i četvrtka na Artur Eš stadionu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija