• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2023

06:49

Odmarao sam glavu! Neverovatno priznanje Novaka, ovako se spremao za Vimbldon

PA-EFE/NEIL HALL

Novak Đoković

Odmarao sam glavu! Neverovatno priznanje Novaka, ovako se spremao za Vimbldon

Podeli vest

Novak Đoković je pobedom nad Argentincem Pedrom Kačinom bez izgubljenog seta (3:0), počeo odbranu titule na Vimbldonu i pohod na 24. grend slem trofej.

U drugom kolu srpskog tenisera čekaće Džordan Tompson koji je u prvom kolu u pet setova pobedio Brendona Nakašimu iz Sjedinjenih Američkih Država.  

Bilo je mnogo peripetija tokom prvom meča u Londonu, odlaganja znog kiše, pa čekanja, a to nije uticalo na drugog tenisera sveta. Mada, posle meča je priznao da nije još na očekivanom nivou.

- Sjajno je da sam završio na ovakav način pod čudnim okolnostima i odlaganjima. Znam da uvek mogu bolje, ali posle šljake sam došao bez zvaničnog meča i nisam sigurno bio na 100 odsto, ali ću podizati formu kako turnir bude odmicao - priznao je Novak Đoković posle pobede.

Foto: reuters

 

 

Naš teniser je posle Rolan Garosa i osvajanja rekordnog 23. grend slema punio baterije na Azorinam, malo je zaboravio na tenis. 

- Nisam igrao na Azorima, hajkovali smo žena i ja, sjajan narod, sjajna hrana, bilo je sjajno. Prošao sam kroz razna stanja tokom sezone, pogotovo nakon Pariza, hteo sam da se odmorim i da odmorim glavu. Nisam igrao u poslednje četiri godine turnir pre Vimbldona na travi jer sam osećao da je bolje da treniram kako bi se navikao na tu podlogu i kretnju na njoj, taktiku i igru. Sigurno da je idealno da se odigra zvanični meč, ali sam bio iscrpljen fizički i emocionalno. Dug je turnir, ali se osećam dobro.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija