• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2024

06:55

Lilard odbranio trofej u šutiranju trojki (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Lilard odbranio trofej u šutiranju trojki (VIDEO)

Podeli vest

Počeo je Ol star u Indijanapolisu, a Demijan Lilard je briljirao u šutiranju trojki i odbranio trofej.

Takmičari su bili izuzetno raspoloženi, pa su čak četvorica od šest učesnika upisala 26 poena. Tre Jang, Karl Entoni Tauns, Tajris Halibarton i Demijan Lilard pre finalnog okršaja odmerili su snage u baražu iz kojeg je za trojicu bilo mesta u odlučujućoj rundi.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Na kraju su Tauns, Jang i Lilard odlučili kome će pripasti pehar, a košarkaš Baksa je ipak uspeo da odbrani titulu.

Stao je rame uz rame sa Mark Prajsom, Džefom Hornačekom, Predragom Stojakovićem i Džejsonom Kaponom, dok su ispred svih Leri Bird i Kreg Hodžiz sa po tri vezana trofeja.

 

Posle šutiranja trojki usledilo je egzibiciono nadmetanje humanitarnog karaktera između Stefa Karija i Sabrine Jonesku. Košarkašica je stigla do 26 poena, ali je as Voriorsa imak na kraju slavio sa 29. Pobednik nije bio bitan, nego broj poena, jer je svaki nosio novac za donaciju u humanitarne svrhe

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija