• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2023

11:20

Jokić laže! Šta priča ovaj čovek?

Tanjug/AP

NBA

Jokić laže! Šta priča ovaj čovek?

Podeli vest

Bivši NBA košarkaš Džej Džej Redik bio je uz Nikolu Jokića prošle sezone, a sad je okrenuo leđa šampionu NBA lige.

Srpski centar je proglašen za najboljeg igrača na zapadu za novembar mesec, a Džej-Džej Redik ga je nazvao lažovom.

Nikola Jokić je po statističkim parametrima bio ubedljivo najbolji igrač prošlog meseca, a i dlaje je prvi kandidat za  MVP titulu u NBA ligi. U šou programu Dena Patrika, bivši as Orlanda, LA Klipersa, Filadelfije i Nju Orleansa, kaže da ne naseda na priču da Jokić tokom leta i odmora ne misli na košarku, a onda se vrati u Ameriku i sve razbija. 

- Mislim da se tu preteruje. Ja baš mislim da on daje sve od sebe. Zaista verujem u to. Ta priča kako on na leto ide kući i ne pipa košarkašku loptu, i onda dođe i u prvoj nedelji sezone beleži prosek 30 poena, 12 skokova i devet asistencija, ja ne bih naseo na to - kazao je Redik.

 

Foto: printscreen

 

 

Ljudi iz Denvera tvrde da Jokić svaki dan pruža svoj maksimum, i da je u najboljoj fizičkoj formi ikad.

- On je apsolutni psihotični takmičar.

Centar Denver Nagetsa proglašen je za najboljeg igrača zapadne konferencije u novembru mesecu, sedmi put u karijeri dobio je ovo laskavo priznanje. Ujedno, ovo je novi rekord ekipe iz Kolorada. Jokić je od početka nove sezone sa Denverom ostvario 14 pobeda u 21 utakmica, a u proseku je beležio 29 poena, uz 13,2 skoka i 9,2 asistencije po meču. Ekipa Majkla Melouna je trenutno treća na tabeli zapadne konferencije sa skorom 14-7.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija