• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2023

10:18

Urnebesno! Jokić poručio Dončiću: Sad mogu da te zaj**avam! (VIDEO)

printscreen

NBA

Urnebesno! Jokić poručio Dončiću: Sad mogu da te zaj**avam! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denvera pobedili su ekipu Dalasa 125:114 u noći za nama, a naš as Nikola Jokić imao je zanimljiv razgovor sa velikim prijateljem i rivalom Lukom Dončićem nakon meča.

Srbin i Slovenac su odigrali odličan meč u kojem je zvezda Denvera Nikola Jokić postigao 33 poena, i upisao 14 skokova i devet asistencija, dok je Luka Dončić bio najbolji u Dalasu sa 34 poena, 10 skokova i osam asistencija.

Na kraju su se  veliki prijatelji srdačno pozdravili i ispričali, a as Nagetsa nije prpustio da se našali na račun reprezentativca Slovenije.

- Moram da te pobedim da mogu da te zaj***vam sve vreme, do sledećeg puta - rekao je Jokić smejući se, a onda su njih dvojica nastavili razgovor u dobrom raspoloženju.

Jokić je na ovom meču ušao i u istoriju Denvera, jer je prvi igrač u istoriji svog tima koji je sezonu počeo sa šest vezanih utakmica na kojima je imao 20+ poena i 10+ skokova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija