• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2023

07:32

Jokić zabezeknuo Amere! Svi u ludim kostimima, a onda se pojavio Nikola!

Tanjug/AP

NBA

Jokić zabezeknuo Amere! Svi u ludim kostimima, a onda se pojavio Nikola!

Podeli vest

As Denvera i reprezentativac Srbije Nikola Jokić nije ljubitelj Noći veštica!

Nagetse očekuje meč sa Minesotom u noći između srede i četvrtka, a putovanje košarkaša za Mineapolis bilo je posebno i veselo, jer su svi bili u ludim kostimima.

Skoro svi. Nikola Jokić je bio u "civilu"! Pre puta je tokom konferencije za medije rekao da se neće maskirati i ispunio obećanje. Pojavio se u crnoj trenerci Nagetsa, što je malo začudilo Amerikance. Ali, Noć veštica jendostavno nije u stilu našeg košarkaša.

"Nikola, da li ćeš se mskirati za Noć veštica?", pitao je jedan novinar Jokića.

- Ne - jasan je bio naš as, usledila je neprijatna tišina od nekoliko sekundi, začuo se i stidljv smeh, a onda je srpski centar ustao i zahvalio se predstavnicima medija.

 

 

 

 

 

 

 

S druge strane, Eron Gordon, Kentavijus Kaldvel - Poup, Redži Džekson, Deandre Džordan, pa i trener Majkl Meloun, obukli su lude kostime. Neko je glumio "Reptara", lika sa tamošnjih TV ekrana koji liči na dinosaurusa, Kena, košarkaškog sudiju, Tejlor Sfift....

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovom fotkom su Nagetsi svima čestitali Noć veštica.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija