• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2023

21:30

DA SE NAJEŽIŠ! Amerikanci se KLANJAJU Jokiću! Poezija, poseban je... Sve je spremno za SPEKTAKL u FINALU! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

DA SE NAJEŽIŠ! Amerikanci se KLANJAJU Jokiću! Poezija, poseban je... Sve je spremno za SPEKTAKL u FINALU! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić glavna je zvezda uoči finala Zapada i duela sa Lejkersima.

Sve je spremno za spektakl u finalu Zapada! Košarkaši Denver Nagetsa predvođeni Nikolom Jokićem dočekaće Los Anđeles Lejkerse u svojoj "Bol areni" u okviru prvog meča finalne serije, a na društvenim mrežama NBA lige počelo je "loženje" uoči duela u Koloradu! 

Jasno je da su sve oči javnosti uprte u Nikolu Jokića koji igra fantastično tokom čitave sezone. Mnogi su sumnjali da će Srbin nastaviti sa tim igrama u plej-ofu, ali ih je sve demantovao budući da centar Denvera igra još bolje! Na poslednjih deset utakmice pet  puta je zabeležio tripl-dabl, a u ovoj "postsezoni", kako Amerikanci nazivaju doigravanje, beleži nerealne brojke! 

Srpski centar demolirao je Minseotu u prvom kolu plej-ofa, potom je sličnu stvar uradio i protiv "moćnih" Finiksa koji su odmah nakon eliminacije otpustili trenera Monti Vilijamsa. O njegovim igrama dovoljno govori podatak da je igrač sa najvećim indeksom korisnosti u istoriji plej-ofa NBA lige! 

Zbog toga ne treba da čudi najava NBA lige za prvi duel između Nagetsa i Lejkersa. Iako je Lebron Džejms "veća zvezda" u odnosu na Jokića, čelnici najjačeg košarkaškog takmičenja rešili su da srpskog centra stave u prvi plan i preko njega raspale navijače uoči večerašnje utakmice u "Bol areni". 

Na zvaničnim mrežama NBA lige objavljen je snimak sa najboljim potezima Nikole Jokića iz plej-ofa, a sve uz sjajan tekst! 

- Čista košarkaška poezija! Nikola Jokić je poseban u ovom plej-ofu - navodi se u tekstu NBA lige...

Prvi duel između Denvera i Lejkersa na programu je u noći između utorka i srede od 02:30 po srednjeevropskom vremenu! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

SPECIJALNI PROGRAM INFORMER TV! Ovo su svi detalji o glasanju UN o sramnoj rezoluciji o Srebrenici!
Politika

SPECIJALNI PROGRAM INFORMER TV! Ovo su svi detalji o glasanju UN o sramnoj rezoluciji o Srebrenici!

Danas se održala jedna od najvećih borbi za pravdu srpskog naroda. U 16 časova održano je glasanje na Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici čiji su glavni predlagači Ruanda i Nemačka. Sramna rezolucija je usvojena, ali sa mnogo manjim brojem glasova "za" od onog koji su njeni sponzori očekivali. Brojni gosti Informer TV tokom čitavog dana govorili su na ovu temu u specijalnoj emisiji.

23.05.2024

12:21 >> 22:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija