• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2023

21:30

Rumun ima tri brata: Dunav, šumu i Srbina! Zahvalnica iz Beograda za reakciju protiv lažne države

Starsportphoto©

Košarka

Rumun ima tri brata: Dunav, šumu i Srbina! Zahvalnica iz Beograda za reakciju protiv lažne države

Podeli vest

Navijači Zvezde odgovorili Rumunima na podršci.

Veliki skandal dogodio se prethodne nedelje na utakmici Rumunije i tzv. Kosova u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Navijači Rumunije poslali su jasnu poruku gostujućoj ekipi koja je glasila "Kosovo je Srbija", zbog čega je meč prekinut, a protiv tamošnjeg Saveza pokrenut postupak u sedištu UEFA. 

Izazvalo je to brojne reakcije širom Evrope, a jasno je da su ljudi u Srbiji sa oduševljenjem sačekali gest rumunskih navijača. Nekoliko dana kasnije iz Beograda stigao je odgovor od pristalica Crvene zvezde koji su se Rumunima zahvalili na podršci. 

"Rumun ima samo tri brata: Dunav, šumu i Srbina. Mnogo hvala, braćo Rumuni", pisalo je na tom transparentu, a zapevala se i pesma.

Navijači Rumunije su na utakmici protiv lažne države i zapevali "Kosovo je Srbija" zbog čega su se gostujući fudbaleri naljutili i povukli u svlačionicu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija