• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Kanada košarka

08.09.2023

12:55

Ovo nisu saigrači, ovo su braća! "Orlovi" zapevali ovaj hit (VIDEO)

printscreen RTS

Košarka

Ovo nisu saigrači, ovo su braća! "Orlovi" zapevali ovaj hit (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije je u finalu Svetskog prvenstva, a naši momci su nakon pobede nad Kanadom 95:86 (23:15, 29:24, 23:24, 20:23) znali da proslave ogroman uspeh.

Naši heroji, armija Svetislava Pešića, učinila je Srbiju ponosnom po ko zna koji put! Poskakala je cela klupa, proključale su tribine, a srpski igrači su bili u transu! "Gori"" Mainla, a divota je gledati naše reprezentativce kako nemaju nameru da idu sa parketa!

 

 

Orila se pesma sa tribina, a orila se i među igračima! Nikola Jović je povikao:

- Ovo nisu saigrači, ovo su braća! Posao nije završen! Šta da pevamo? Pevaćemo kad osvojimo! Ma ajde: Na, na, na....  - zapevali su naši momci "Freed From Desire", a mi im želimo svu sreću u nedeljnom finalu.

 

Srbija je plasmanom u finale obezbedila srebrnu medalju, a za zlato će se u nedelju boriti protiv pobednika drugog polufinala između SAD i Nemačke.

Srpski tim predvodio je kapiten Bogdan Bogdanović sa 23 poena, Ognjen Dobrić ubacio je 16, Nikola Milutinov takođe 16, uz 10 skokova, Marko Gudurić završio je meč sa 12, a Aleksa Avramović sa 10 poena, uz dve ukradene lopte.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija