• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2023

11:52

Ne jedi go*na! "Orlovi", srpski as je otkrio tajnu uspeha!

Privatna arhiva

Košarka

Ne jedi go*na! "Orlovi", srpski as je otkrio tajnu uspeha!

Podeli vest

Nekadašnji košarkaški reprezentativac naše zemlje, Duško Savanović, otkrio je najbolji košarkaški savet koji je dobio u krajijeri.

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u polufinalu Svetskog prvenstva protiv Kanade (petak, 10:45), pošto je odigrala fantastičan meč i ubedljivo savladala do tada nepobedivu Litvaniju rezultatom 87:68. 

Proslavljeni srpski as Duško Savanović, u podkastu "Jao Mile" iskreno je pričao o najboljem košarkaškom savetu koji je dobio u životu, a mnogi su poželeli da ove reči odjeknu do Manile, gde naši reprezentativci blistaju.

 

 

- Dobio sam jedan jako dobar savet za probleme ili moja shvatanja u klubu, kada sam imao 15, 16 godina. Pijemo kafu otac i ja, a veze sa košarkom nema! Ja njemu pričam možda bih ovo, možda bih ono, ja sam mislio ovako... Znaš, tata, mislio sam da bih možda trebao... A sve je dobro, ali sam sebi komplikujem neku realnu situaciju - počeo je Savanović izlaganje.

Nekadašnji srpski reprezentativac je slikovito opisao najbolji savet koji je dobio u životu.

- Sedimo i tata sve vreme čuti, sluša me, a savet pamtim ga za ceo život! Rekao mi je: Pij tu kafu, ne jedi go*na! Od komarca praviš magarca! Dobro je, radi ono što najbolje znaš i drži se toga. U suštini, ja sam to shvatio jako dobro. Ne idem mnogo van tih elemenata, ako je dobro - ostani na tome! Ako bude problema, menjaćemo! To je najjači košarkaški savet koji sam dobio. Dao mi je jedno tri minuta izlaganja i onda - u čelo - kroz osmeh je poručio Dušan Savanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija