• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

18:30

Kampaco: Real je moja kuća!

EPA

Košarka

Kampaco: Real je moja kuća!

Podeli vest

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco, zvanično je potpisao četvorogišnji ugovor sa Realom iz Madrida i odmah podelio oduševljenje.

Već pre samog kraja Admiral bet Aba lige u kojoj je Crvena zvezda poražena od Partizana 3:2 u seriji, bilo je poznato da Fakundo Kampaco po svemu sudeći neće zadužiti crveno-belu opremu i za narednu sezonu.

Foto: Starsportphoto

Kampaco u dresu Crvene zvezde

Odmah se u priču uključio Real Madrid i , na obostrano zadovoljstvo, potpisao Kampaca na četvorogodišnji ugovor. Omaleni Argentinac je odmah po zaključenju ugovora podelio svoje oduševljenje na Tviteru.

"Mnogo znači meni i mojoj porodici što sam se vratio tamo gde osećam da mi je kuća. Ovde su mi pružili priliku da pokažem kakav sam igrač i večno ću im biti zahvalan na tome. Smatram da sam bolji igrač nego kao kada sam otišao, ali to moram da pokazujem, iz dana u dan. Navijači su mi uvek pokazivali ljubav i trudiću se da ostavim srce na terenu na svakom meču", rekao je Kampaco, a preneo portal "Gigantes".

U nastavku se omaleni Argentinac osvrnuo i na "težinu" koju nosi ime Real Madrida u svetu sporta.

"Kada se god govori o Real Madridu, pominju se titule, ali nijedna titula ne dođe sama. Morate se boriti za nju. Mi ćemo naporno raditi čitave sezone kako bismo osvojili što više trofeja možemo. Daćemo sve od sebe da ispunimo taj cilj", poručio je Kampaco.

 

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31