• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

19.06.2023

13:48

BOGDAN I JOKIĆ ZAJEDNO NA MUNDOBASKETU? Evo šta kaže Bogdanović!

Starsportphoto

Košarka

BOGDAN I JOKIĆ ZAJEDNO NA MUNDOBASKETU? Evo šta kaže Bogdanović!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović, as Atlante i reprezentacije Srbije, bio na otvaranju "BB kampa" na Mirijevu, pričao je o Nikoli Jokiću, reprezentaciji Srbije, finalu ABA lige ...

Nedavno je Bogdan Bogdanović izjavio da je Nikola Jokić imao sreće što se nije nosio sa pritiskom igranja u Partizanu i Crvenoj zvezdi.

- Malo je to izvučeno iz konteksta, ali razumeli su ljudi šta sam hteo da kažem. Ponosni smo na njega, tek će se kroz istoriju pokazati šta je uradio. Nadam se da će ga klinci iskoristiit kao motivaciju za uspeh, ne samo u košarci, nego i u drugim životnim poljima - rekao je Bogdanović.

Uživo je Bogdan pratio dve utakmice finala NBA lige između Denvera i Majamija.

- Bilo je fenomenalno. To mi je bilo prvi put da gledam spolja, osetio sam se kao deo ekipe neke. Denver je napravio sjajnu, porodičnu atmosferu, tu su bile familije igrača i Nikolina porodica. Drago mi je što im nisam bio maler, što sam im doneo sreću.

Ukoliko Bogdan i Jokić budu zajedno igrali na Mundobasketu šanse Srbije rastu.

- Deluje mi lepo, isto kao i vama svima. Nadam se da ćemo imati uspeha. Jokić sve čini boljima, glupo je i pričati o tome. Nenormalno dobro kontroliše igru, vidi stvari koje drugi ne vide.To ne može svako. 

Foto: Starsportphoto

 

Partizan vodi perotiv Zvezde 2:1 u finalnoj seriji ABA lige.

- Očekujem da Partizan pobedi. Bilja su ekipa, iskusnija, nadam se da će da osvoje.

Proći će skoro četiri meseca od poslednje Bogdanove utakmice do priprema reprezentacije.

- Što sam stariji, više mi treba vremena za odmor, pripremu, viđanje s porodicom.

Bogdanović je nedavno produžio ugovor sa Hoksima. Ne razmišlja o eventualnom trejdu.

- Na početku sam obraćao pažnju, više ne, to je deo posla. Igram basket, uživam, svašta može da se desi. To sam već proživeo kroz saigrače, a nije mi se još desilo. Dopada mi se uloga u Hoksima, sve je super.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31