• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2023

15:21

"ORLOVI" PO MEDALJU KREĆU IZ KOMŠILUKA! Poznato kome gostuje tim Karija Pešića

Starsportphoto

Košarka

"ORLOVI" PO MEDALJU KREĆU IZ KOMŠILUKA! Poznato kome gostuje tim Karija Pešića

Podeli vest

Ljubitelji košarke u Srbiji sa nestrpljenjem čekaju Mundobasket od 25. avgusta do 10. septembra, a sada je poznato i sa kim će odigrati jednu od pripremnih utakmica.

Selektor "orlova" Svetislav Pešić ranije je rekao da je uveliko poznat ceo raspored priprema, ali ih do sada nije obelodanio.

Međutim, na sajtu Košarkaškog saveza Crne Gore objavljen je širi spisak selektora Boška Radovića, kao i informacije o pripremnom periodu. Srbija će 5. avgusta gostovati Crnoj Gori u Baru.

Foto: AP/Photo

Testiraće jedan drugog: NBA zvezde Jokić i Vučević trebalo bi da se odazovu pozivu reprezentacije

"Planirano je da naši košarkaši 2. avgusta igraju protiv Francuske u gostima prijateljski meč, a tri dana kasnije ugostiće Srbiju", navodi se na sajtu KS Crne Gore.

Na širem spisku Crne Gore su, između ostalih, Nikola Ivanović (Crvena Zvezda), Bojan Dubljević (Valensija) i Nikola Vučević (Čikago Buls).

Crna Gora će na Mundobasketu igrati u grupi D protiv Litvanije, Meksika i Egipta, a Srbija u grupi B sa Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija