• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2023

16:14

HITNO SE OGLASIO MENADŽER NIKOLE KALINIĆA! Evo šta je poručio o povratku iskusnog košarkaša u Crvenu zvezdu

Starsportphoto

Košarka

HITNO SE OGLASIO MENADŽER NIKOLE KALINIĆA! Evo šta je poručio o povratku iskusnog košarkaša u Crvenu zvezdu

Podeli vest

Od povratka Nikole Kalinića (31) u Crvenu zvezdu, barem za sada, neće biti ništa, sudeći po objavi njegovog menadžera Aleksandra Raškovića.

Poznati agent, koji zastupa brojne košarkaše, podelio je na društvenim mrežama fotografiju crtanog junaka Pinokija kako mu raste nos, kao odgovor na tekst koji je pustio turski sajt "Trend basket".

Više nego očigledno je da je Rašković na taj način poručio da je turski vest objavio lažnu vest, odnosno, da barem zasad nema ništa od trećeg mandata Nikole Kalinića u Crvenoj zvezdi.

Na taj način rastužio je brojne pristalice crveno-belih, ali poznato je i da je prelazni rok živa stvar i da su svakakvi transferi i preokreti mogući. Po svim spekulacijama koje kruže u poslednje vreme, Crvena zvezda bi trebalo da ima izuzetno jak tim u narednoj sezoni.

Foto: Starsportphoto

 

Informaciju je preneo i grčki novinar Hristos Harpidis, koji inače važi za uticajnog novinara u košarkaškim krugovima. Kako stvari stoje, Nikola će ovu sezonu okončati u Barseloni, a postoji mogućnost da bude u katalonskom sastavu i za narednu sezonu, s obzirom da ima ugovor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 11 meseci

Ne daj bože...Tako otprilike to deluju na osnovu ponašanja i izjava nekih naših košarkaša i njihovih menadžera. Važno je da si levo smetalo u stranom klubu i da kada treba osvežiti karijeru može i da se odigra neka sezona u srpskom klubu...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!
Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!

Ruska vojska napala je selo Glubokoe u Harkovskoj oblasti, na manje od 23 kilometra od severnog predgrađa Harkova., a rusko ministarstvo odbrane objavilo je spisak naselja koje je u ovoj oblasti za kratk ovreme zauzela grupa Sever.

11.05.2024

12:09 >> 15:29

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija