• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2021

08:59

SELEKTOR AMERIKE POBESNEO NA NOVINARA! Ućuti dok ja pričam! /VIDEO/

printscreen

Košarka

SELEKTOR AMERIKE POBESNEO NA NOVINARA! Ućuti dok ja pričam! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija SAD izgubila je i drugu pripremnu utakmicu pred Olimpijske igre, posle Nigerije i Australija je trijumfovala

Navijači su košarkaše ispratili zvižducima sa terena u Las Vegasu. Nezadovoljni su i novinari koji se pitaju šta se dešava sa "drim-timom" i kako to odjednom ne pobeđuju sve sa 30 razlike.

To se nije dopalo selektoru Gregu Popoviću. Kada je jedan novinar "Atletika" konstatovao da se sve ređe dešava da SAD nekoga "oduva", Popović se iznervirao. 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Ušao je u raspravu, a u jednom trenutku planuo koliko je bio besan.

- Stalno pitate ista pitanja gde pretpostavljate stvari koje nisu tačne. Mogu li da završim? Mogu li da završim svoju izjavu? Sada ćeš da ćutiš dok ja pričam, pa ću te saslušati - ponavljao je  Popović.

 

 

- Takve stvari se nikada i nisu dešavale. Ne poštujete drugi tim kada pišete tako o nama. Imali smo tesne utakmice sa četiri-pet reprezentacija na turnirima. Dobri timovi ne mogu da budu tako pregaženi, ali to se ne dešava između dobrih ekipa. Ponekad se desi na velikim turnirima, ali generalno - niko nikog ne razbija kada igraju dobre ekipe. Kao da pretpostavljate šta se desilo i to je netačno - zaključio je selektor Amerike.

 

Foto: Tanjug/AP

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31