• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

16.05.2024

20:45

Selektor Stojković poručio u Kragujevcu: Aleksić kao Mesi!

Starsportphoto

Fudbal

Selektor Stojković poručio u Kragujevcu: Aleksić kao Mesi!

Podeli vest

Duel Radničkog i Vojvodine (0:0) nije doneo dopadljivu igru, ali i pored toga selektor Srbije Dragan Stojković Piksi bio je zadovoljan viđenim na stadionu "Čika Dača"!

Ovakav ishod svakako više odgovara Kragujevčanima koji su sada glavni favoriti da izbore plasman u Evropu narednog leta. Utakmici na najvećem stadionu u Šumadiji uživo je prisustvovao i Dragan Stojković koji je bio u društvu svog pomoćnika u preprezentaciji, Bratislava Živkovića. Piksi je iz Kragujevca otišao zadovoljan onim što je video, a posebno je istakao domaćina kao najprijatnije iznenađenje ove sezone.

- Meni je Radnički definitivno hit prvenstva. Klub ima organizaciju sa pravim ljudima na pravom mestu. Odradili su dobar skauting sa igračima i izabrali izuzetnog trenera. Igrači su shvatili obaveze i ovo je rezultat. Sviđa mi se što igraju ofanzivno i gaje napadački fudbal koji ja privatno volim da gledam. Mnogo mi je drago da su u vrhu srpskog fudbala kao neko ko nije bio projektovan za ove pozicije. Znači da je dobar rad došao na naplatu - rekao je Piksi za Mocart sport.

Foto: Starsportphoto

 

Podsećamo, ranije danas objavljen je preliminarni spisak reprezentativaca Srbije za nastup na predstojećem Evropskom prvenstvu. Na njemu nema igrača Radničkog i Vojvodine, ali bi to uskoro moglo da se promeni.

- Ima par interesantnih igrača u oba tima. Aleksić ima samo 18 godina a video sam jedan prijem lopte kao Mesi. To je nešto što ne može svako. Fenomenalna kontrola lopte, pregled, pas. On je već u našim mlađim selekcijama i budućnost radi za njega. Pitanje je dana kada će debitovati za A tim. To je moja prognoza - biranim rečima je govorio selektor o Milanu Aleksiću, koji je prethodnog leta postao punoletan.

Foto: Starsportphoto

 

Reprezentacija Srbije učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj (14. jun - 14. jul) prvi put nakon 24 godine. "Orlovi" će igrati u grupi C sa selekcijama Engleske, Slovenije i Danske. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Izbornu volju građana nećete promeniti! SNS Niš odgovorio opoziciji: Zarad istine, ovo su zapisnici objavljeni na biračkom mestu (FOTO)
Izbori 2024

Izbornu volju građana nećete promeniti! SNS Niš odgovorio opoziciji: Zarad istine, ovo su zapisnici objavljeni na biračkom mestu (FOTO)

Povodom učestalih pritisaka i otvorenih napada koje predstavnici opozicionih lista na svojim konferencijama za novinare upućuju pravosuđu, kao nezavisnoj grani vlasti, Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš poručuje - izbornu volju građana nećete promeniti plasiranjem laži o falsifikovanim zapisnicima, ma koliko puta ponovili i koliko god glasno to uzvikivali.

12.06.2024

18:47

Đorđe Stanković krši zakon! Jovanov: Lik koji je krao toalet papir vrši brutalan pritisak na sudije kako bi isposlovao odluku u korist svoje izborne liste!
Izbori 2024

Đorđe Stanković krši zakon! Jovanov: Lik koji je krao toalet papir vrši brutalan pritisak na sudije kako bi isposlovao odluku u korist svoje izborne liste!

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Milenko Jovanov oglasio se povodom vesti da je lider "Guz koalicije" i kradljivac toalet papira iz Skupštine Srbije, Đorše Stanković, po instrukcijama iz jedne Zapadne ambasade žestoko zapretio sudijama Višeg suda u Nišu da prekroje izbornu volju građana i obore izborne rezultate u tom gradu na jugu Srbije!

12.06.2024

14:42

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Ko "deli sreću" odžačarima?
Pitam se, pitam

Ko "deli sreću" odžačarima?

Kragujevačkog odžačara koji decenijama “deli sreću” onima koji veruju da će im dan biti bolji kad ga sretnu, spazili smo na zanimljivom mestu, odakle neki odlaze veseli a drugi zabrinuti...

12.06.2024

19:25