• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

28.04.2024

13:34

Kad smo se upoznali nisam ni znala ko je Dibala!  Atraktivna crnka šokirala izjavom!

printscreen instagram

Fudbal

Kad smo se upoznali nisam ni znala ko je Dibala! Atraktivna crnka šokirala izjavom!

Podeli vest

Devojka poznatog fudbalera Paula Dibale (30), manekenka, glumica i pevačica Oriana Sabatini (28) prilikom gostovanja na italijanskoj televiziji ispričala je kako je započela neobičnu ljubavnu romansu sa igračem Rome, koji je u tom periodu nastupao za Juventus.

Na početku razgovora je zgodna Argentinka istakla kako je prvi put od drugarica čula za Dibalu i to kada su ga srele na jednom konceru, te i da nakon toga nije očekivala bilo kakvu vrstu kontakta sa poznatim napadačem. 

- Nisam opšte primećivala Paula na koncertu Arijane Grande, iako moje drugarice kažu da me je tada sve vreme posmatrao i da se tamo zaljubio u mene. Upoznali smo se mnogo kasnije, prilikom njegovog odmora. Imali smo zajedničke prijatelje, pa smo jedne večeri sedeli zajedno u društvu. I tada me je simpatično gledao ali pomislila sam verovatno ću ga sada videti i posle ko znakada. Međuim, on je bio veroma uporan dečko i ubrzo je počela naša ljubavna priča - započela je Oriana razgovor u jednoj emisiji na italijanskoj televiziji "Verisimo".

Foto: printscreen instagram

Oriana Sabatini

Međutim, priča se tu nije završila. Manekenka je po povratku kući pitala svog oca da li poznaje momka koji joj se javio preko društvenih mreža, a njegova reakcija bila je neočekivana. 

- Kada sam došla kući pitala sam oca ko je Dibala i pokazala mu njegovu forografiju, on je ostao šokiran. Tada mi je rekao da je veoma popularan fudbaler i da igra za Juventus, ništa mi nije bilo jasno. Paulo me tada preko društvenih mreža zvao da izađemo na piće i prihvatila sam poziv. Prošetali smo i popričali nasamo, to je bio naš poslednji susret te godine jer se on nakon toga vratio u Italiju - objašnjava Oriana.

 

 

Iako se nisu čuli više od godinu dana, čuveni fudbaler je odlučio da joj se javi i da pokuša ponovo, a kako se ispostavilo na kraju, to je bilo i presudno za njihov odnos. 

Atraktivna manekenka je došla u posetu u Torino, a viđali su se svaki put kada je on imao slobodnog vremena od treninga i utakmica. Tada su se bolje upoznali i započeli vezu.

- Drugarice su bile oduševljene kada su čule da se "muvam" sa poznatim fudbalerom, ali meni to nije bila ništa spektakularno. Između ostalog, mi se nakon tog susreta nismo ni čuli ni videli narednih godinu dana i stvarno sam mislila da je tu kraj svake naše priče. Međutim, posle nekog vremena on mi je ponovo pisao i ja sam odlučila da ga posetim u Italiji par dana i da ga tada bolje upoznam - dodaje pevačica. 

 

 

Prošlo je šest godina nakon njihovog prvog susreta, te je ovaj par odlučio da svoju vezu kruniše brakom. Poznata pevačica se krajem prošle godine verila sa Dibalom, a na leto ih očekuje svadba sa puno zvanica. 

- Venčaćemo se 20. jula u Buenos Ajresu. Oduvek mi je bio san da se venčam, to je porodična stvar. On je veoma skroman i jednostavan dečko, za mene je veoma drag. On ima potpuno suprotan život od mog, i to je dokaz one poznate "suprotnosti se privlače" - podvukla je Oriana. 

 

 

Trenutak koji je privukao najveću pažnju javnosti tokom emisije bio je kada je fudbaler odlučio da pozove svoju verenicu na video poziv i poručio da je voli.

- Zdravo ljubavi, kako si? Nadam se da je sve dobro i da se super zabavljaš u studiju. Čudno je razgovarati sa tobom na italijanskom jeziku. Htelo sam da ti kažem koliko sam ponosan na tebe, znaš koliko te volim i veoma sam srećan što sam tvoj dečko. Volim te, šaljem ti puno poljubaca i veliki zagrljaj - izjavio je Dibala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)
Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)

Jučerašnji dan u Narodnoj skupštini doneo je neke veleobrte na srpskoj političkoj sceni. Deo opozicije koji tobož bojkotuje izbore 2. juna, na čelu sa Draganom Đilasom i Milošem Jovanovićem, razotkriven je od strane Zorana Lutovca i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su im se javno zahvalili na tome što izlaze na izbore sa njima!

11.05.2024

18:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako
Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako

Tradicionalna manifestacija za ljubitelje vrhunske jagnjetine sa Stare planine - "Jagnjijada" u pirotskom selu Krupac, biće održana narednog vikenda, 18. i 19. maja u dvorištu seoske škole u ovom selu.

12.05.2024

11:00