• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

19.04.2024

16:01

Hit! Žena zvezde Reala objavila muževe poruke pred meč sa Sitijem! (FOTO)

printscreen

Fudbal

Hit! Žena zvezde Reala objavila muževe poruke pred meč sa Sitijem! (FOTO)

Podeli vest

Federiko Valverde (25), jedan od junaka Real Madrida u dvomeču sa Mančester sitijem, slao je supruzi Mini Bonino poruke uoči meča sa engleskim gigantom, iz kojih se jasno vidi da je bio uveren u prolazak, a jasno je

Urugvajac je eksplodirao u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Sitija u kojem je dao gol za konačnih 3:3, dok je u revanšu na "Itihadu" bio "isceđen kao limun".

Njegova prelepa supruga Mina Bonino, na društvenim mrežama objavila je poruke koje su razmenili uoči okršaja sa Sitijem, a u kojima je Federiko obećao da će Real izbaciti Siti i da će cela porodica potom uživati u hamburgerima!

 

 

 

 

"Obećavam da ću pojesti tri ako prođete, ali ne želim da završim u bolnici! Volimo te mnogo" - poručila je lepa brineta.

Bio je Valverde vidno umoran i nije mogao da šutira u penal seriji u odlučujućem meču, što je potvrdio i šef stručnog štaba Karlo Anćeloti, ali je vezista očigledno bio uveren da će Real igrati u polufinalu.

 

 

 

Ispunio je Federiko obećanje, raspalio je roštilj i uživao u slobodnom danu koji su dobili od Italijana. Ipak, neće imati mnogo vremena za predah, jer njega i saigrače očekuje derbi protiv Barselone u nedelju (21.00).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija