• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

14.04.2024

07:22

Ne veruje šta se događa! Luka Modrić napušta teren u Majorci, a na tribinama... (VIIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

Ne veruje šta se događa! Luka Modrić napušta teren u Majorci, a na tribinama... (VIIDEO)

Podeli vest

Real Madrid pobedio je Majorku (1:0) spektakularnim golom Čuamenija, a u centru pažnje u finišu meča našao se hrvatski reprezentativac Luka Modrić zbog zaista fantastične scene na tribinama.

"Kraljevi" nisu pružili igru koja se očekivala, ali je bilo jasno da tim Karla Ančelotija nije previše hteo da "troši" pred revanš u Ligi šampiona protiv Mančester Sitija koji ih čeka za nekoliko dana.

Uz sve,  Real će idućeg vikenda igrati "El Klasiko" na svom terenu protiv Barselone, pa je delovalo da su Madriđani "odradili" meč onoliko koliko im je bilo dovoljno da dođu do tri boda.

 

 

Od prvog minuta protiv Majorke zaigrao je i iskusni Luka Modrić koji je ponovo bio među najboljim igračima u ekipi Real Madrida.

Hrvatski reprezentativac na terenu je bio 86. minuta kada ga je zamenio Dani Karvahal jer je Ančeloti hteo da zatvori Radonjića na desnoj strani u čemu je i uspeo.

Odlična igra Modrića nije prošla nezapaženo i kod navijača Majorke koji su oduševili fudbalski svet svojom reakcijom kada su videli da Hrvat napušta teren.

 

 

Kada su na semaforu videli broj deset i kada je spiker rekao da iz igre izlazi Modrić navijači Majorke su aplauzom ispratili iskusnog vezistu sa terena što je zaista za svaku pohvalu.

I Modrić je bio oduševljen kada je video reakciju navijača Majorke i shvatio da njemu aplaudiraju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija