• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

06.04.2024

19:09

Prodao sina za dva traktora! Otac Mojze Kina prošle sezone kukao što je beskućnik, a sada otkrio neverovatnu istinu!

EPAImages

Fudbal

Prodao sina za dva traktora! Otac Mojze Kina prošle sezone kukao što je beskućnik, a sada otkrio neverovatnu istinu!

Podeli vest

Tražio sam da mi u znak zahvalnosti što sam ga doveo kupe dva traktora, ali ih nikada nisam dobio, priča otac Mojze Kina.

Prošle sezone čitav svet ostao je zatečen nakon vesti da je otac Moje Kina - beskućnik. As Juventusa zarađuje ogromnu svotu novca u Torinu, ali nije u dobrim odnosima sa svojim ocem koji je nedavno ostao bez svoje imovine u Italiji. 

- Naravno da je Mojze moj sin, ali ja ništa ne znam o njemu. Pokušao sam da ga kontaktiram, išao sam da razgovaram sa bivšim potpredsednikom Pavelom Nedvedom, ali ništa se nije dogodilo. Ja sam beskućnik više od mesec dana. Ja sam na ulici i moram da mislim na sebe i kako da osiguran krov nad glavom. Gradonačelnik Fosana zna za moje probleme i aktivno traži dom za mene. Možete da ga pitate, potvrdiće vam - govorio je tada Žan Kin. 

Nije Mojze Kin želeo da se nadoveže na priče o svom ocu, ostao je fokusiran na teren, ali je posle godinu dana Žan ponovo progovorio. Utisak je, ovoga puta je dao "autogol" nakon što je otkrio da je sina prodao u Juventus za dva traktora...

- Ken je navijao za Inter, jer je voleo Obafemija Martinsa i tražio je da mu kupim dres. Igrao je za Torino, onda sam ga poslao u Juventus čiji sam ja navijač. To je bila moja odluka. Obećao sam Juveu da će ostati u Italiji i tražio sam da mi u znak zahvalnosti klub obezbedi dva traktora. Rekli su da nema problema, ali do danas ih nisam dobio. Ti ljudi mi sada ne daju ni ulaznice za utakmice - otkrio je nedavno otac Mojze Kina. 

U međuvremenu, as Juventusa u razgovoru sa italijanskim medijima govorio je o svom odnosu sa majkom. Kin je priznao da je Izabel jedina osoba u koju ima poverenja i da je najzaslužnija za to što je on danas profesionalni fudbaler. 

Foto: Tanjug/AP

 

Naravno, novinari u Italiji vrlo brzo su kontaktirali Izabel Kin koja je otkrila da je pravo čudo što se Moje rodio, kao i da je odmah po potpisivanju ugovora sa Juventusom nju obavestio da se seli u Torino i ostavi posao. 

- Njegov dolazak na svet je bio čudo! Lekari su me uveravali da, posle prvog sina Đovanija, ne mogu više da imam dece. Plakala sam zbog toga i molila se, jer me je Đovani stalno zapitkivao kada će dobiti brata. Sanjala sam Mojsija, a posle četiri meseca sam zatrudnela - ispričala je Izabel i dodala. 

- Pozvao me u pet ujutru kada sam kretala na posao i rekao mi da ima iznenađenje za mene. Ispričao mi je da je potpisao za Juventus, rekao da dođem kod njega u Torino i više nikada u život ne radim - dodala je Izabel Kin. 

Mojze je pored Juventusa u karijeri nastupao za Veronu, Everton i Pariz Sen Žermen. Uprkos brojnim porodičnim problemima ostao je fokusiran na teren. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija