• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.P.

17.03.2024

14:09

Rusi se spremaju za "orlove"!  Volkov: Igramo protiv jakog rivala

EPAIMAGES

Fudbal

Rusi se spremaju za "orlove"! Volkov: Igramo protiv jakog rivala

Podeli vest

Reprezentativci Srbije sastaće se sa Rusijom u okviru prijateljske utakmice 21. marta, a defanzivac Krasnodara Sergej Volkov (21) poručio je da se spremaju za "orlove".

 

Meč sa reprezentacijom Srbije Rusiji će biti prvi posle dve godine sa nekom evropskom selekcijom, a karte ze ovaj meč su rasprodate. Za Ruse će velika pretnja biti Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, pa čak i Luka Jović koji je u poslednje vreme u sjajoj formi. 

- Pre svega, nama nije toliko važno protiv koga igramo. Što se tiče Srbije, još nismo razradili plan igre, imali smo tek jedan sastanak sa selektorom na kom smo detaljisali o predstojećoj utakmici - izjavio je Volkov.

Rusija je u prošle godine u oktobru na prijateljskom meču savladala Kamerun, ali Volkov ističe da "orlovi" i Paragvajci imaju znatno dominantniji sastav.

- Mislim da posle dužeg vremena igramo protiv jakih rivala. Pre ovoga smo imali Kamerun, ali mislim da su Srbija i Paragvaj jače ekipe - dodao je Volkov.
 

Foto: EPAIMAGES

Sergej Volkov

 


Naša selekcija je prva sa kojom će Rusi igrati, od kako im je država uvela sankcije. Kapacitet stadiona Dinama je 33.000 mesta, a kako prenose tamošnji mediji sve ulaznice su skoro rasporate, pa je jasno da će atmosfera bti na vrhuncu. 

- Hajde da kažem da se radujem utakmici. Naravno, očekujem pune tribine, isto tako i zanimljivu i uzbudljivu borbu na terenu - podvukao je Volkov.

Prva destinacija posle Rusije biće Kipar, sa kojim će se "orlovi" sastati već 25. marta u okviru još jedn prijateljske utakmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija